Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek megfelelő lenne...

Szerintetek megfelelő lenne egy Acer Asphire E5-772g gamingre?

Figyelt kérdés

Processzor: i5 6200U

Ram: 8Gb ddr3 1600mhz

GPU: GTX 940m 2gb gddr5 (dedikalt)

2016. nov. 2. 00:34
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
gamingre nem veszünk laptopot.
2016. nov. 2. 00:47
 2/5 anonim ***** válasza:
20%

Laptopot felejtsd el ha játékra kell, arra csak is a pc jó.

Egy fele ennyit érő pc erősebb lenne mint ez a laptop.

2016. nov. 2. 00:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is GTX 940M,i5 párost nézegettem,de rábeszéltek a GTX 950M-re. Sajnos a keretbe nem fért bele a 950 és az i5,ezért 950 és i3 lett.

Az enyém is Acer, most hirtelen nem tudom pontosan. Egy vagy másfél hónapja vettem.

i3 6100u

8GB DDR4

GTX 950M 2GB GDDR5

Játékok,amiket próbáltam:

Dirt Rally: FullHD,Ultra

AC Unity: nem emlékszem pontosan,de talán HD és medium.

GTA V: most hirtelen ezt sem tudom,talán HD és High.

Rise of the Tomb Raider: 1600 valamennyin van a felbontás és Highon minden.

Fallout 4: azt hiszem ezt is 1600 valamennyin futtatom Medium/High beállításokkal.

Ha érdekelnek a pontos beállítások,holnap megnézhetem. Persze mennek FullHD-n is,de alacsonyabb részletességgel.

2016. nov. 2. 01:16
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm a választ aki szerint pedig nem jó a laptop gamingre az nem ért hozzá... nem véletlenül van például az acernél rog sorozat stb...
2016. nov. 2. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem ezt. Mindenhol azt látom,hogy laptopot nem veszünk játékra,pedig laptopon is el lehet játszadozni simán. Tény, hogy azonos összegből erősebb asztalit lehet összetenni,de ha nekem laptop kell,akkor ne fájjon már másnak,hogy nem asztalit veszek. Meg van mindenkinek az oka,hogy miért a laptopot választja.
2016. nov. 2. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!