Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus ENGTX 550TI melegszik,...

Asus ENGTX 550TI melegszik, típushiba lehet?

Figyelt kérdés
4 éve vettem ezt a kártyát, tudom mára kissé elavult, de mikor megvettem is nagyon melegedett. Ma egy GTA V vagy bármi hasonló játék közben 90-95 fokra is felmelegszik AIDA64 szerint, az automatikus ventillátorsebesség nevetséges, alapból 30%-on pörög, ha már 95 fokos akkor felmegy 45%-ra, szóval alapból felhúzom 100%-ra a ventillátorját, úgy játszok. Viszont még így is könnyen eléri a 95 fokot. A kártya baja lehet, vagy ennyire nem szellőzne a ház? Elején is van egy fan, hátul is, más nem melegszik ennyire semmi benne... Mással is előfordult már ilyen?
2016. nov. 1. 20:18
 1/2 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Próbáltad már újrapasztázni?
2016. nov. 1. 22:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem pasztáztam még újra, de gyanítom gyárilag jól pasztázták, ha mégsem, akkor a hűtőborda nem melegedne fel ennyire. Olyan meleg, hogy puszta kézzel nyilván nem fogható meg huzamosabb ideig, így gondolom a hőt rendesen átveszi. Azért megpróbálom, köszi! :)
2016. nov. 2. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!