I7 6950X, melyik GHZ?
amennyiben nincs leterhelve 3GHz-en megy, míg terhelés alatt magától fel tud menni 3.5GHz-re. Értelem szerűen magasabb órajelen gyorsabban dolgozik, előbb kiszámítja azt, amit kell.
Nem mindegy hogy 1 óra alatt te 30 feladatot tudsz befejezni, vagy 35-öt. A több jobb.
#2 Nem vagyok annyira jartas harver ugyileg. :)
Van egy 3 GHz-s model 500ezerért és egy 3,5-es 600+-ért, azért kérdeztem, hogy mi a jelentőssége a GHz-nek.
Kérdező, nem bántásból, de ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal, akkor biztos, hogy kell neked egy ennyire bika processzor?
G.
Igen, szeretnék egy gépet, amit nem bánok meg 2 éven belül
Szerintem érthető, ha a mostani specemet nézzük:
i3, gtx 560, 4gb ram
A mostani gépemet már 5 éve húzom, de szerintem itt az ideje, hogy vásároljak egy olyan PC-t, ami 5-6 év múlva is normálisan fog működni.
No off:Minek kell neked ilyen bika proci, gondolom gétéa 5 hoz kene...
Normal ember ennek a teljesitmenynek a tizedet sem hasznalja ki
Ilyen procikkal nyomják a nagyobb nézettségű YT-osok, sőt. Asztali procikban ez a jelenleg legerősebb. Neked kezdésnek bőven elég egy 5820K vagy a 6800K.
De gyanítom még egy 6700K is elég lenne.
6950X-ből nincs kétféle, egyféle van. A 3GHz az alapórajel, a 3.5GHz a maximális turbo órajel, amit a terhelés, fogyasztás, melegedés függvényében állít be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!