Játékgyerek kérdése:
Milyen tápot ajánlotok ehez?
Figyelt kérdés
CPU intel celeron g1840
RAM 6gb
VIDEOKARTYA jelenleg gt 610
(De egy gtx 460 vagy egy gtx 550-et szeretnék szóval azért cserélnék tápot)
ALAPLAP Msi h81m e34
2016. okt. 31. 19:02
1/11 anonim válasza:
XFX Pro 450W például.
De ezeknél a kártyáknál vannak már jóval fejlettebbek és erősebbek, amiknek még a fogyasztásuk is kisebb.
2/11 BM-Striker válasza:
Pl egy FSP FSP400-60APN tökéletes lenne. Használtan 50k körül van Hadverapro-n.
3/11 Lord Hidan válasza:
50k :DDD
Használtan én corsair vx 450et vennék az is 5-7ezer szokott lenni.
Esetleg hexa +400
Újat nem is ajánlok mert drágák
5/11 anonim válasza:
Olyan kártyákat már nem ajánlott venni.
6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2016. okt. 31. 19:37
7/11 anonim válasza:
Régebben hasonló konfigomhoz corsair cx400-et vettem. Azóta 4x jobb a gépem, de még mindig bőven bírja.
Újanon 16k ha jól emlékszem.
8/11 MGéza válasza:
Hát szerintem ne nagyon menj GF kártyák közül 6-os széria alá. Az említett kártyák elég olcsók, gondolom ezért szemezel velük. Én a helyedben ebben az árban GF 650ti-t vennék. FSP apn meg nem rossz táp, de az említett Corsair jobb, csak arra ügyelj ne keverd össze a VS-el, mivel az meg nem éppen jó.
9/11 anonim válasza:
chieftech gps vagy ctg 400w ehez a konfighoz
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettetek!
2016. nov. 1. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!