A tápegységem a levegőt felülröl szívja be. Viszont a táp alatt a gépházon porszűrős nyílás van. Fordítsam meg a tápot? Szerintem ez lenne a logikus, csak nem tudom helyes-e.
Ha alsó tápos házról beszélünk, és a "talajnál" van beszívó nyílás, az fura lenne. Max a port szívná, meg erőlködne a vákuumtól, amit csinál. Semmiképp ne rakd úgy.
Felső tápnál ha a ház tetején van nyílás, oda mehet, de a ház zárt "plafonja" felé megint csak ne, akkor ugyanaz a vákuum helyzet van.
Röviden: Ha nem tetőnyílásról beszélünk, akkor a házba befelé nézzen a ventilátor. Akkor is, ha fejjel lefelé lesz. A falat vagy a szőnyeget ne szívja semmiképp.
/Alsótápas háznak pont az a lényege, hogy a táp nem a házból szívja ki a meleg levegőt, hanem a gép alól a hideget/
Eddig rendben csakhogy a tápon felül van a beszívás,a házon meg alul a luk:D
Ezért kérdezem,hogy fordítsam meg fejjel lefele a tápot?Mert akkor a beszívás alulra kerülne ai szerintem a logikus.
De rossz, tényleg elbaszták a címkézést.
Igen fordítsd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!