Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen hűtött vegyek?

Bobi69 kérdése:

Milyen hűtött vegyek?

Figyelt kérdés

Egy ilyen házba szeretném rakni:

[link]

Én nem találtam róla adatokat, de állitolag egy 155mm magas hűtő fér el benne

Nem szeretnék olyan nagyon nagyot, de ilyen picit sem.

Hang nem zavar, és könnyen felszerelhető legyen és ne törjön el a kezemben.

És nagyon nagyon hűtsőn is :) És fontos, hogy csak az alaplap teletéj kelljen barbálni.

Proci most i3-as, de ez változni fog, ahogy az alaplap is, sexyb proci lesz benne.

Szóval könnyen beszerelhető kb közepes méretü hűtött szeretnék 6-8-9k forintért.

És ha lehet legyen olyan, vagy hasonló a pcx kinálatában?

2016. okt. 31. 18:34
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
izé PROCI hűtött
2016. okt. 31. 18:35
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Egy mondatot nem tudsz leírni hiba nélkül, és ide jössz követelőzni ? Szégyelld magad !!
2016. okt. 31. 18:36
 3/15 A kérdező kommentje:

követelőzni?

Azért nem raktam légyszives, meg köszönöm ha segitettek, meg ilyeneket a kérésembe, mert a gyakorikérdések úgymond megtiltotta, mindenkinek megköszönöm ha válaszol perzse, de nem fogom leirni, hogy köszi, meg köszi. Lehet, hogy túl szabályhű vagyok, de ha "foglalkoznak" velem az jól esik, még ha olyat is mondanak amit tudok. Itt a gyakorikérdések szabályai szerint, nem lehet köszönni, meg ilyen udvarias formulákat sem lehet bevenni, de természetesen én ezt igy gontoltam

2016. okt. 31. 18:52
 4/15 A kérdező kommentje:

nem találom a köszönést, meg a köszönöm, hogy segitséget, de

amikor regiztem elolvastam és ott volt tényleg, viszont ami tilos

(b) a személyeskedni, azaz olyan megjegyzést tenni amely másokra nézve sértő lehet

(i) szándékosan hátráltatni a szolgáltatást, bármilyen módon megzavarni a portál működését (pl. flood, spam, offtopic, provokáció, script hozzászólások)

2016. okt. 31. 19:06
 5/15 anonim ***** válasza:
2016. okt. 31. 19:06
 6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm, jónak tünik, de... a puskája az ugyanolyan törékeny mint a gyári hűtönek, vagy valamivel erősebb?
2016. okt. 31. 19:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Most ha a lábakra gondolsz, akkor szerintem valamivel jobb,
2016. okt. 31. 19:15
 8/15 A kérdező kommentje:

A lábakra igen :)

Viszont a 6 képen van egy ilyen alkatrész pack. Az tartalék vagy mi? Nem igazán értem, hogy mit keresnek ott

És a "Légszállítás" az ami a procit éri? Szóval minél nagyob ez a szám annál jobban hűti?

És köszönöm a válaszadónak meg más válaszadoknak is, de attól még nem írom oda...

2016. okt. 31. 19:23
 9/15 anonim ***** válasza:

Külön lábakat nem adnak hozzá, legalább is nekem nem adtak, csak proci pasztát meg csavarokat.

A légszállítással ne aggódj, elég jól hűti a procit.

2016. okt. 31. 19:31
 10/15 A kérdező kommentje:

Hiszek Neked, és hálás vagyok, hogy felmentél a pcx oldalra és kiválasztottad a nekem megfelelő proci hűtött

És azt elárulod, hogy miért őt választottad ki? Neked ilyen van és jól teszi a dolgát vagy miért?

2016. okt. 31. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!