Nem kapcsol be a számítógép. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Na szóval.. Delelőtt ment rendesen a gép.. Igaz kicsit sokáig.. Olyan reggel 9 tol delutan 4 ig... Na es mar 4 ora korul nagyon lassú volt a gép.. Alig hozta be a dolgokat... Kikapcsolni is csak nagynehezen tudtam.. Es most este bumm.. Próbálom bekapcsolni szépen ventik mennek a windows 10 betölt.. Mikor a bejelntkezeshez erek akkor csak fekete a kép.. Ha kattintok az egérrel akkor az egérmutató es melette ilyen kék kör mintha töltene valamit.. De az pár másodperc után eltűnik.. Próbáltam többször bekapcsolni de semmi... Nem ad ki semmilyen fura hangot.. Bementem a bios menübe és ott a reset bios default.. Es akkoris ugyanez.. Próbáltam takarékos módba behozni de semmi :/ kérem valaki segítsen mert fontos adatok vannak a gépen és most épp szükség lenne rá ://2016. okt. 31. 18:29
2/4 anonim válasza:
Linux live telepítőről bootolhatsz
4/4 anonim válasza:
HDD haldoklik vagy a rendszered halt meg tedd újra és nézd meg úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!