Ez a proci (+ vga) jo lesz fél év mulva?
Figyelt kérdés
I5 4460 3.2 ghz mellé jo egy gtx 760 Oc? (Igazábol tudom hogy jo De!! ) és 2 év mulva( ami most 2.5) a proci kifog hajtani egy 970 szintű kártyát? ( 1050 ti vagy 970 vagy radeon 470?). ( fél év mulva fogom venni használtan2016. okt. 31. 16:36
1/7 3 napos mákos lecsó válasza:
fél év múlva se fog csökkenni a teljesítménye. Előreláthatólag jövő ilyenkor is elég lesz egy ilyen i5 ha netán kijönnek a gtx1160-as vga-k.
2/7 Dongaben válasza:
DE, most őszintén...:D Aki érti a jelent, az már tudja a választ a Jövőre! Elég lesz, hogy kicsit élvezd, aztán egy kicsit emelkedik a szint. Csak annyira, hogy egy kicsit többet kelljen rá költeni.!
3/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom értem de itt romániában nem kőnnyű eladni ja és az volt a lényege hogy mondjuk egy 1060 at ki tude hajtani a poci ( főleg 4-5 éves álapotban (amiből nálam lesz 2 évet ))
2016. okt. 31. 18:07
4/7 Dongaben válasza:
Jó lesz! Igazából jóval tovább is...mert most lesz egy "apró" stop a grafikában...
5/7 A kérdező kommentje:
Áa remélem azt a stop ot ( amugy ja kezdem észrevenni) viszont én a 2010 jőrűliektől kell kezdjem( far cry3 aztán 4 ac4-5-6 bf4-5-6 stb) aztán mire elérek 2017-8. Ig az 2 év és akkor majd lecserélem .Csak remélem nemkell majd procicsere.nem lesz booltneck !? ( persze + a multi játékok na de azokat jol fogja vinni( rocket league cs go stb)
2016. okt. 31. 19:38
6/7 A kérdező kommentje:
Mert most gt 440 2gb van egy 64 x2 es amd 2 mag 2.6 ghz és ddr2 4 gb
2016. okt. 31. 19:39
7/7 Dongaben válasza:
Ez a része már rég üzlet...így lesz kb.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!