A processzor hűtők mennyire időtállóak?
Figyelt kérdés
Ha pl most veszek egy drágább hűtőt akkor az pár procifoglalattal később is használható marad?2016. okt. 31. 15:05
2/5 3 napos mákos lecsó válasza:
Intelnél nagy eséllyel igen.
Viszont AMD-nél ki tudja ,hogy ha most veszel egy AM3+ hűtőt akkor az jó lesz-e AM4-re.
3/5 anonim válasza:
A vízhűtések saját tapasztalatom szerint sokkal kevesebb ideig húzzák, de komolyan nálam már 3 beszart 1,5 alatt kb, de sokan panaszkodnak ez miatt pedig eddig én azt hittem ,hogy én vagyok ilyen szerencsétlen.
Én mindenképp léghűtést vennék a helyedben sokkal megbízhatóbb (és nem nagyon spórolnék rajta).
4/5 anonim válasza:
Igen, te vagy olyan szerencsétlen.
5/5 Gábor_79 válasza:
Ha Noctua-t veszel, az van olyan nagystílű, hogy új foglalat megjelenésekor, kompatibilis felfogatót küld a vásárlási számla bemutatása után. Talán van más gyártó is.
Amúgy örök élet. Legfeljebb a ventilátort kell cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!