Ezek milyen kábelek és mire valók?
Kitakarítottam a szekrényt és előkerültek a régi alaplapomhoz adott kábelek és nem tudom, hogy mire valók. Konkrétan a 3-asról tudom, hogy az elméletileg külső hdd-hez csatlakozás "upgrade". At öbbiről fogalmam sincs, hogy mi.
1-es:
2-es:
3-as:
4-es:
Az első egy olyan "kábel", ami a gigabyte videokártyákon lévő 9pin-es kimenetet szétosztja SVidoera és RCA-ra.
Pl itt vehetsz ilyet: [link]
Szóval ez csak az adott videokártyákhoz jó, azért találták ki valószinuleg, mert nem fért el a sok csatlakozo a kártyán.
A 3-as külső hdd-hez e-sata csatlakozó, ami gyorsabb sebességű, volt mint az usb2. Akkoriban még nem volt usb3, legfeljebb firewire csatlakozó.
A 4/1 videókártyához 6 pin-es táp csatlakozó, a 4/2 ventilátor csatlakozó molex-ről.
Mindent el lehet adni megfelelő áron és szerencsével.
De pl a 4-ből 3-ra sztem elég kis kereslet van, nem valószinű, hogy bárkinek is kéne.
Antenna kábel meg nem igazán ér sokat. 50ft/méter +pár 10ft a csatlakozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!