Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezek milyen kábelek és mire...

Ezek milyen kábelek és mire valók?

Figyelt kérdés

Kitakarítottam a szekrényt és előkerültek a régi alaplapomhoz adott kábelek és nem tudom, hogy mire valók. Konkrétan a 3-asról tudom, hogy az elméletileg külső hdd-hez csatlakozás "upgrade". At öbbiről fogalmam sincs, hogy mi.

1-es:

[link]

[link]

2-es:

[link]

[link]

3-as:

[link]

4-es:

[link]

[link]

2016. okt. 31. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Az első egy olyan "kábel", ami a gigabyte videokártyákon lévő 9pin-es kimenetet szétosztja SVidoera és RCA-ra.

Pl itt vehetsz ilyet: [link]

Szóval ez csak az adott videokártyákhoz jó, azért találták ki valószinuleg, mert nem fért el a sok csatlakozo a kártyán.

2016. okt. 31. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
A második pedig sima TV-hez való antenna kábel (koax)
2016. okt. 31. 14:21
 3/5 AntZ ***** válasza:

A 3-as külső hdd-hez e-sata csatlakozó, ami gyorsabb sebességű, volt mint az usb2. Akkoriban még nem volt usb3, legfeljebb firewire csatlakozó.

A 4/1 videókártyához 6 pin-es táp csatlakozó, a 4/2 ventilátor csatlakozó molex-ről.

2016. okt. 31. 15:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezeket szerintetek el lehet adni?
2016. okt. 31. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindent el lehet adni megfelelő áron és szerencsével.

De pl a 4-ből 3-ra sztem elég kis kereslet van, nem valószinű, hogy bárkinek is kéne.

Antenna kábel meg nem igazán ér sokat. 50ft/méter +pár 10ft a csatlakozó.

2016. okt. 31. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!