Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows Xp t pendrive-ról...

Windows Xp t pendrive-ról hogyan tudnám telepíteni?

Figyelt kérdés

Üdv.

Van egy Netbook, ami 1 magos 1.67 GHz, és 1GB ram van benne. Xp t próbálok rá rakni. DE sehogy sem akar működni Pendrive-rol. Próbáltam a Rufus programmal, Yumi programmal, de egyikkel se sikerült. Valami ötlet?

#Windows XP #Rofus #Sefflyuk
2016. okt. 31. 13:03
1 2
 1/11 Gugu Gabor ***** válasza:
Rendben jogy nem sikerül de hol ajaadtál el?
2016. okt. 31. 13:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Miután ráhuzom a Pendrve-ot anetbookra, és botolás jtán, kiíírja hogy nem leeht beolvasni a telepítő lemezt. És eredeti CD ről másolom rá
2016. okt. 31. 13:25
 3/11 coopper ***** válasza:

Szia.

Kérdés : A notebook támogatje-e a pendrivéről történő bootolást ?

Ez után a notebook user's manuáljában tudsz utánanézni.

Ha nem támogatja (szerintem ez a gond) akkor esetlegesen utánanézhetsz a notebookhoz meglévő BIOS frissitéseknek, hogy van-e olyan BIOS amiben van pendrivéről való bootolási támogatás.

Sok sikert.

üdv.

2016. okt. 31. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:

XP-hez win2flash kell, az általad felsoroltakkal nem működik jól együtt a telepítője.

Olvasd el, amit írnak hozzá, kicsit módosul a telepítés is, hogy mikor kell, és mikor nem kell, hogy be legyen dugva.

2016. okt. 31. 13:28
 5/11 coopper ***** válasza:

Bocs, most látom irtad, hogy bootol pendrivéről.

Pedig a Rufussal nem nagyon lehet hibázni. Modjuk az ISO-ból dolgozik esetlegesen azt próbáld meg, hogy ISO-s XP-t iratsz a pendrivére a rufussal.

Sok sikert.

üdv.

2016. okt. 31. 13:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Nincs benne DVD meghajtó. csak Pendriveről leeht telepíteni., Rufussal telepítem, akkor azt írja ki hogy a rendszer nem indítható el :(
2016. okt. 31. 13:40
 7/11 gábor69 ***** válasza:
Ez szerintem is BIOS függő hogy támogatja-e a pendrive-ról bootolást , telepítést . Én is készítettem Rufusszal anno pendrive-ra bootolhato ISO fájlt , de csak Windows alól tudtam elindítani a telepítést - Sajátgép E meghajtó , megnyit .. exe féjl megnyit és utána indult el a telepítés .
2016. nov. 1. 10:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Isetene, utolsó válaszoló. Engedi Pendrivről bootolni, mert netbook, és nincs bene DVD
2016. nov. 1. 17:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, Istenem, senki se érti mi a kérdés? Ez egyx netbook, ninc sbenne DVD meghajtó, és csak penfriveről lehet telepíteni fel rá a rendszert. A win 7 egyből felmetn, de az Xp sehogy sem akar felmenni.
2016. nov. 1. 17:03
 10/11 gábor69 ***** válasza:
Ja bocs , nekem most esett le . Ismerősöm járt így a notebookjával . Véletlenül ráklikkelt a Windows 10 frissítésre , de szerette volna visszatelepíteni a Win 7-et . És az istennek nem engedte telepíteni , BIOS-bol indítva sem , mert korábbi verziót nem engedte a menü . Aztán valami szervizben megoldották . Nem tudom hogy .. BIOS reset ... ?
2016. nov. 2. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!