Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szaggat a multimédialejá...

Miért szaggat a multimédialejátszó LAN-on keresztűl?

Figyelt kérdés

most vettem a lejátszót, mindent bír, technikailag nem lehet vele gond, a kábel szintén új, a gépben a HDD szintúgy vadiúj.

Ennek ellenére ha a torrent csak megmozdulna is már másodpercenként szaggatva játssza (a net és a film sem foglalhatná el a kábel 60%-át sem ha fullon menne), de ha kinyomok minden torrentet, chrom-ot, gyakorlatilag csak áll a gép, akkor is a filmeket 10-30 percenként 2-3 másodpercre szabdalja. Nem értem mi a tök lehet. A hálózati erőforrás ekkor is max 5%-on fut, elvileg a lemezhasználat is átlagban 10 mbs-en belül van, bár persze nem látom, amikor szaggat, mert más helyen van a gép meg a lejátszó. (azt nem tudom kipróbálni, hogy külső HDD-n is szaggatna-e ugyanaz a film, de feltételezem, hogy úgy nem, hisz egyértelműen, ha felkapcsolom a nethasználatot, akkor jobban szaggat). Legújabb verziós frissítés is megvan a gépbe, tehát nem a lejátszóban van a hiba. UPC router lehet a ludas esetleg? De azt, hogy teszteljem?

2016. okt. 31. 11:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenképpen nézd meg lemezről/pendrive-ról is. Ha gyenge a procija a kütyünek, nem feltétlen tudja realtime dekódolni az esetlegesen nagy felbontású, nagy bitrátájú filmeket.
2016. okt. 31. 11:50
 2/2 A kérdező kommentje:
elvileg vinnie kell a BD50-eket is, fórumok szerint gond nélkül megy másnál, ezek meg 720p-s filmek, vagy max 1080p-sek, de ha csak 40 perces sorik, akkor meg gond nélkül lejátssza. Amúgy most egy ideig mértem és 5 percenként szaggat be.
2016. okt. 31. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!