Miért szaggat a multimédialejátszó LAN-on keresztűl?
most vettem a lejátszót, mindent bír, technikailag nem lehet vele gond, a kábel szintén új, a gépben a HDD szintúgy vadiúj.
Ennek ellenére ha a torrent csak megmozdulna is már másodpercenként szaggatva játssza (a net és a film sem foglalhatná el a kábel 60%-át sem ha fullon menne), de ha kinyomok minden torrentet, chrom-ot, gyakorlatilag csak áll a gép, akkor is a filmeket 10-30 percenként 2-3 másodpercre szabdalja. Nem értem mi a tök lehet. A hálózati erőforrás ekkor is max 5%-on fut, elvileg a lemezhasználat is átlagban 10 mbs-en belül van, bár persze nem látom, amikor szaggat, mert más helyen van a gép meg a lejátszó. (azt nem tudom kipróbálni, hogy külső HDD-n is szaggatna-e ugyanaz a film, de feltételezem, hogy úgy nem, hisz egyértelműen, ha felkapcsolom a nethasználatot, akkor jobban szaggat). Legújabb verziós frissítés is megvan a gépbe, tehát nem a lejátszóban van a hiba. UPC router lehet a ludas esetleg? De azt, hogy teszteljem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!