Összeraktam egy konfigot. Szerintetek jó ez így?
2016. okt. 30. 20:17
1/10 anonim válasza:
Nem. Új konfigra szánni kéne legalább 130-135 ezret, és Intellel. Ha nincs ennyi, csak a használt jöhet szóba.
2/10 A kérdező kommentje:
Ennyi pénzből lehet jobbat kihozni újan?
2016. okt. 30. 20:24
3/10 anonim válasza:
Nem rossz, én örülnék, ha lenne egy ilyen gépem, de a helyedben én is inkább intel procit választanék.
4/10 anonim válasza:
cpu elavult, ram kevés ... videokártya kicsi ...
i3 6100 ddr4 alaplap és 8GB ddr4 ram +gtx 1060 6gb vagy gtx 1070 8GB ...
5/10 anonim válasza:
egy hónapig jó utána a gyenge lap miatt a processzor valószínűleg 10 perc játék után visszafogja majd az órajelét és 10%-on fog pörögni.. mármint ha addig képes lesz a gyenge minőségű táp ellátni rendesen árammal
6/10 anonim válasza:
H110 lap
G4400
RX460
4GB DDR4 RAM
FSP Hexa+ 400
WD 1TB EZEX
+ 1 olcsó ház.
Vagy gyűjtesz még hozzá és később visszanézel ide:)
7/10 anonim válasza:
Szerintem intel procikban gondolkozz.
Legalább egy i3-4130 megteszi akár egy olcsó msi h81M-p33 vagy e33 alaplappal. (Ha az ár számít)
Valamint a GPU-nak 4gb-s változata szerintem jobban megéri és nincsen sok árkülönbség.
8/10 anonim válasza:
Nem éri meg Haswell-re építeni.
9/10 anonim válasza:
Miért? Tudtommal nincsenek nagy gondok vele. Vagy mégis?
10/10 anonim válasza:
Nincs gond vele, ezt jól tudod. De ha közel azonos áron (+ 1000 vagy 1500 Ft-ért) ott van a frissebb és jövőképesebb Skylake, akkor ésszerűbb azt választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!