Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megérné megvenni használtan?

Megérné megvenni használtan?

Figyelt kérdés

Üdv! úgy terveztem hogy építek egy újgépet, és addig használom a laptopomat amíg elő nem termetem a pénzt az új gépre. Elég drága lett volna az új gép, i5-6600, 16GB RAM, GTX 1070 X 8G..stb. De sajnos a laptopom felmondta a szolgálatot, és javíthatatlan lett. (ki égett az alaplap táp áramköre.) Így arra a döntésre kényszerültem hogy kell egy viszonylag erős gépet vennem használtan olcsón.

A gép amit kinéztem pedig ez lenne.

Gépház- Zalman T3

Alaplap- MSI H61M-P23 B3

CPU- Intel Core i5 2400

GPU- MSI GTX 660 2GB

RAM- 1 x 4GB 1333MHz (Márka nem volt feltüntetve.)

TÁP- Fortron Blue Storm II 400W

HDD- Seagate Barracuda 250GB, Serial ATA III

Ez lenne a config amit kinéztem használtan 250-EURO(77500FT) és alkuképes. A Ramot bővíteném még 4-GB al, és felhasználnám a laptopom HDD jét ami 500 GB.

Szerintetek értelmes vásár lenne vagy sem? egyébként amire most kell a GTX 660 2gb elegendő lenne 1080P re.

#Intel Core i5-2400 #NVIDIA GTX 660 #Megérné megvenni használtan?
2016. okt. 30. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha 7 ezret alkudsz belőle, pont áránál lesz.
2016. okt. 30. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem erőforrás-igényes munkára kell, akkor én a helyedben egy kis időre félretenném a játékokat, beszereznék valami tízezer forintos vackot, amin a böngésző épp elfut, azzal elkínlódnék pár hónapig, majd összeraknám az eredetileg tervezett gépet. Használtat venni mindig rizikós, az eladó legjobb szándéka ellenére is könnyen megtörténhet, hogy a vásárlás után nem sokkal elromlik valami. Akkor ugyanitt vagy, csak még 70 rugóval kevesebb van.
2016. okt. 30. 17:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztában vagyok, és hát most éppen egy olyan gépet használok amin a Counter strike Source elmegy akadás nélkül max grafikán, de a youtube meg akadozik. meg a net is lassabb. De ha ez a gép így jó lenne akkor én simán eltolnám az új gép vásárlását akár 1 vagy 2 évvel is. Mert ez így is elég erős lenne nekemk, és pénzileg is jobban járnák vele. Csak igen ott a rizikó. És az új gépet sajnos nem 1-2 hónapon belül tudnám meg venni, ezért lenne fontos ez a gép mert erre meg a pénz.
2016. okt. 30. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!