Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj és a megoldás?

Kirito225 kérdése:

Mi lehet a baj és a megoldás?

Figyelt kérdés
Vettem egy videókártyát és mióta beraktam, sajnos valami oknál fogva az usb-s wifiadapterrel felszerelt asztali gépemen gyakran lassú a netem, olykor el is megy, pedig ezelőtt nem volt vele gond. Én még nem igazán értek hozzá, viszont arra tudok gyanakodni, hogy esetleg a táp kevés és nem jut mindig elég szufla az adapternek...Lehet megoldás az, ha utp kábellel összekötöm a routerrel vagy mindenképp tápot kell cserélni? A normális válaszokat előre is köszönöm.
2016. okt. 30. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennyi infóból mi is csak találgatni tudnánk. Milyen táp, milyen vga, stb. ?
2016. okt. 30. 17:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Az elméleted biztosan nem helytálló, mert a videokártya a tápnak a 12V-os, míg az USB az 5V-os ágát használja, melyek teljesen különállóak. Valami szoftveres gubanc lehet, vagy teljesen független dolog, pl. valamelyik szomszéd épp most üzemelt be egy wifit ugyanazon a csatornán, amelyiken a tied van.
2016. okt. 30. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!