Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2 GB 400 Mhz-es SDRAM-ot...

2 GB 400 Mhz-es SDRAM-ot szeretnénk rendelni, tudnátok ajánlani egy megbízható webshop-ot?

Figyelt kérdés

KingMax memória kellene, 2 x 1 GB, és olyan helyről szeretnénk rendelni, ahol házhoz szállítás is van vidékre, merthogy Szabolcs megyében lakunk. És ahol mást is lehet vásárolni, mert akkor már lehet hogy egy képernyőt is rendelnénk. 2 x 1 GB memóriánk van most is, szeretnénk bővíteni 4 GB-ra. Az egyik modul PNAS-ra a másik MNAS-ra végződik, a többi szám és betű megyegyezik: MPXD42F-D8MT4B PNAS

illetve a másik: MPXD42F-D8MT4B MNAS

2016. okt. 30. 03:40
 1/3 anonim ***** válasza:

A 400MHz alapján feltételezem, hogy DDR1-et keresel. Érdemes kiírni pontosan, mert rengetegféle SDRAM van.

Ebből már márkát válogatni aligha bírsz, meg újat se nagyon fogsz kapni. Ha mégis, az árából vehetsz új gépet is.

Talán vonatozz el Debrecenbe, elvileg nincs messze tőled: [link]

Ki is viszik neked, ha kell persze. A cég megbízható, a pesti üzletükben milliószor vásároltam tőlük.

2016. okt. 30. 05:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz körül vaterán, ott valószínűleg annyi van mint a szemét, én is mindig ott veszek régi ramokat.
2016. okt. 30. 08:29
 3/3 DjMaxfield válasza:
Én tudnék rendelni de 2-3 hét a kiszállítás olcsón tudok ami új mellékesen .
2016. okt. 31. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!