Miért adja ki ezt a kékhalál hibaüzenetet, bármilyen windows telepítésénél? (Jelen esetben XP-nél) miért?
Nekem egy olyan problémám lenne, amire ámbár találtam válaszokat az interneten, nekem egyik "megoldás" sem oldotta meg a problémámat.
Ez a hiba nem más, mit az INACCASSIBLE_BOOT_DEVICE hibakódú kékhalál.
Adott egy ASUS M3000N típusú notebook/laptop, amire én egy Windows XP Professionalt szeretnék telepíteni, USB kulcsról. (Más op rendszereknél még csak a telepítő se indul,egyből BCD error lesz.)
A telepítő el is indul, úgyahogy, betölti a drivereket de egyszer csak a végén ez a hibaüzenet fogad engem.
A Hirens Boot CD nevű "alkalmazást" felmásoltam egy USB kulcsra, majd azt is elindítottam, az hibátlanul megy.
Lefuttattam milliónyi HDD analizert és azt véltem felfedezni, hogy mindegyik program GOOD-nak azaz jónak érzékeli a merevlemezemet, és zöld színűen jelzi ezt persze.
Ezek után próbálkoztam MBR repairt futtatni, ami sikerült is de még mindig ez a hiba fogadott.
MINI XP-t futtatva (Hirens boot cd-ben található program), megnyitottam és egy Partition Wizard programmal partíciókat készítettem, tehát a gép látja a Samsung 120Gb-s Winchesteremet is. (Persze a BIOS is látja.)
Hozzátenném, hogy a gép nem tartalmaz CD/DVD olvasót, mivel az meghibásodott ezért ki lett szerelve belőle.
De tényleg, én már mindent kipróbáltam, folytonosan ez a hibaüzenet fogadott. Szeretnék eme remek fórumon segítséget kérni ezügyben. Minden segítséget hatalmasan köszönök!
(Ha lehetséges, akkor ide linkelek egy Videót, amit én magam készítettem erről a problémáról a notebookomnál!)
Link: https://www.youtube.com/watch?v=lTg9zSqwN1M
Hogy lenne már kuka? Wichesterileg ramilak procilag hibátlan
Dehogy kuka... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!