Milyen videokártyával futna a CS-GO 750 fps-en maximumon?
öhmm.. wut?
Fogod akármilyen kártyával ami több mint 75 FPS-t tud, beírod a konzolba, hogy maximum 75 fps-t vetítsen ki, és meg is vagy.
mostani játékoknak min nvidia gtx 1070 kell ... akár ki mit is mond ..
amdból rx 480 8GB vagy R9 390,390x
*!dragdev te értelmes fickó vagy!:)
Egy RX460 bőven elég neki szerintem.
Továbbá kíváncsi vagyok ki az aki szerint nem így a legegyszerűbb megoldani a kérdező kívánságát, hogy MAXIMUM 75 FPS-e legyen...
Hát honnét a rákból lehetne tudni, hogy a CS:GO milyen kártyával tud PONT 75 FPS-t... édes f*s*om...
Vagy olyan lesz ami 60-at tud (bár CS:GO egy krumplin is elmegy) vagy olyan ami több mint 75-öt, akkor szépen fogod magad, megnyitod azt a szájba tekert konzolt a játékban és beírod, hogy "max_fps *a szám amit akarsz*" és tessék...
Tudnám, hogy akkor mi volt a haszontalan a válaszomba az előbb... Jajj várj, tudom, az hogy nem írtam oda mit kell írni... HÁT MOST ÍROM AKKOR.
A kérdezőtől és a normális tagoktól meg bocs a stílustért, de megint kezd kiborulni a bili úgy mint nyár közepén...
Hát ha nem bírja a gép a max beállítáások mellett a 75 FPS-t hozni akkor sehogy.
Ha te se tudsz megemelni 80 kilót csak 60-at akkor akárhogy próbálhatod, a 80 nem fog menni.
Felesleges válaszokat kaptam eddig, nem értem miért kell mellébeszélni
Videokártyát szeretnék venni hogy cs-go-t játszhassak 75-fpsen és erre melyik kártya alkalmas a legkevesebb összegből?
Hát akkor miért nem bírod azt mondani, hogy venni akarsz.... Azt csak lepontozol de a sajat fa***mbol se tudom ki****ni mit akarsz....
Legkevesebb osszeg...
Mi a gep tobbi resze?
-Tap
-CPU
-RAM
Mekkora felbontasra?
Hasznalt szobajohet-e vagy csak ujonnan?
Ha azt mondom, hogy vegyel egy GTX 950-et hasznaltan de nem eleg hozza mondjuk a tap akkor az lesz a baj, vagy pedig az, hogy draga neked....
Csak tudnam megerteni miert nem lehet azt irni, hogy mit szeretnel mennyiert es mit tudjon, akkor talan nem okoznal nalam agyf**zt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!