Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videokártyával futna a...

Milyen videokártyával futna a CS-GO 750 fps-en maximumon?

Figyelt kérdés
2016. okt. 29. 16:18
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, 75 fps-en
2016. okt. 29. 16:18
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

öhmm.. wut?

Fogod akármilyen kártyával ami több mint 75 FPS-t tud, beírod a konzolba, hogy maximum 75 fps-t vetítsen ki, és meg is vagy.

2016. okt. 29. 16:21
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

mostani játékoknak min nvidia gtx 1070 kell ... akár ki mit is mond ..

amdból rx 480 8GB vagy R9 390,390x

2016. okt. 29. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:

*!dragdev te értelmes fickó vagy!:)

Egy RX460 bőven elég neki szerintem.

2016. okt. 29. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
#4 ezt tudjuk nagyon régóta, hogy a dragdev egy "értelmes" valaki... Csak nem tudja felfogni, hogy hülyeségeket ír és ezáltal el kellene tolni a biciklit (mostani tudás) és visszajönni legalább egy babettával (kicsit tud valamit a dolgokról szint)...
2016. okt. 29. 21:51
 6/12 anonim ***** válasza:
46%

Továbbá kíváncsi vagyok ki az aki szerint nem így a legegyszerűbb megoldani a kérdező kívánságát, hogy MAXIMUM 75 FPS-e legyen...

Hát honnét a rákból lehetne tudni, hogy a CS:GO milyen kártyával tud PONT 75 FPS-t... édes f*s*om...

Vagy olyan lesz ami 60-at tud (bár CS:GO egy krumplin is elmegy) vagy olyan ami több mint 75-öt, akkor szépen fogod magad, megnyitod azt a szájba tekert konzolt a játékban és beírod, hogy "max_fps *a szám amit akarsz*" és tessék...

Tudnám, hogy akkor mi volt a haszontalan a válaszomba az előbb... Jajj várj, tudom, az hogy nem írtam oda mit kell írni... HÁT MOST ÍROM AKKOR.

A kérdezőtől és a normális tagoktól meg bocs a stílustért, de megint kezd kiborulni a bili úgy mint nyár közepén...

2016. okt. 29. 21:56
 7/12 A kérdező kommentje:
A maximumot nem arra értem, hogy legfeljebb 75 fps legyen, hanem hogy maximum beállítás mellett legyen 75 fps-em
2016. okt. 30. 08:28
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha nem bírja a gép a max beállítáások mellett a 75 FPS-t hozni akkor sehogy.

Ha te se tudsz megemelni 80 kilót csak 60-at akkor akárhogy próbálhatod, a 80 nem fog menni.

2016. okt. 30. 18:41
 9/12 A kérdező kommentje:

Felesleges válaszokat kaptam eddig, nem értem miért kell mellébeszélni

Videokártyát szeretnék venni hogy cs-go-t játszhassak 75-fpsen és erre melyik kártya alkalmas a legkevesebb összegből?

2016. okt. 31. 06:15
 10/12 anonim ***** válasza:
47%

Hát akkor miért nem bírod azt mondani, hogy venni akarsz.... Azt csak lepontozol de a sajat fa***mbol se tudom ki****ni mit akarsz....

Legkevesebb osszeg...

Mi a gep tobbi resze?

-Tap

-CPU

-RAM

Mekkora felbontasra?

Hasznalt szobajohet-e vagy csak ujonnan?

Ha azt mondom, hogy vegyel egy GTX 950-et hasznaltan de nem eleg hozza mondjuk a tap akkor az lesz a baj, vagy pedig az, hogy draga neked....

Csak tudnam megerteni miert nem lehet azt irni, hogy mit szeretnel mennyiert es mit tudjon, akkor talan nem okoznal nalam agyf**zt...

2016. okt. 31. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!