Van egy Zalman ZM400-LX tipusú 400 wattos tápom, ès mellè szeretnèk venni egy Gigabyte gtx 950 extreme-et! Mit gondoltok? Jó lesz ez a párosítás, vagy cserèljek tápot?
A 400W nem elég. Mivel a mostani videó kártyák többségégének az 500W- os teljesítményre van szüksége. Én azért vásárolnák egy Min: 600W-os tápegységet.Így alkalmad lesz bővítésre is a későbbiekben. Ha erről a típusú kártyáról beszéltél [link] Ajánlott minimális tápegység 350W. És még nem említettem a CPU, RAM, és az Alaplap energia fogyasztását. A döntés rajtad áll..:)
2016. okt. 29. 15:18
2/9 MGéza válasza:
1: ekkora ökörséget rég hallottam. Más kérdés, hogy ilyen tápot nem vennék, de egy BQ pure power 400W vagy egy XFX pro 450W, ami ettől a táptól alig kerül többe, jobb választás lenne. Ha nagyon nem vagy eleresztve lóvéval akkor FSP hexa 400+ legyen a választás ami ugyan nem a legjobb, de még mindig megbízhatóbb mint a vele egy árkategóriás Chieftech iArena és Cooler Master Elite power tápok.
2016. okt. 29. 17:56
3/9 MGéza válasza:
Ja, most látom a táp már megvan, elvileg a leadott teljesítménye elég kell hogy legyen a kártyának. De minek akarsz te GTX 950-et venni? Használtan olcsón jutsz hozzá? Azért kérdem, már másképp már nem számít jó vételnek.
2016. okt. 29. 17:59
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Igen, a táp már megvan, s eddig semmi baj nincs vele, remélhetőleg nem is lesz! :) GTX 950-et azért akarok venni, mert egy i3-as procim van, és egy 1440x900-as monitorom. Úgy gondolom, hogy ezekhez felesleges egy nagyobb teljesítményű videókártya! De természetesen ha van valami jobb ajánlatod, írd le nyugodtan! ;)
2016. okt. 29. 20:06
5/9 MGéza válasza:
Nem tudom mennyiért tervezed venni, ilyen felbontásra ez elég, de egy Rx 460 2Gb, de még a 4Gb verzió is olcsóbb újonnan ennél.
2016. okt. 29. 20:32
6/9 anonim válasza:
Üdv srácok!
A VGA gyártó cégnek a honlapján 350w táp van írva ajánlottba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!