Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek jó lesz a tápom a...

Szerintetek jó lesz a tápom a videókártyához?

Figyelt kérdés
Van egy Zalman ZM400-LX tipusú 400 wattos tápom, ès mellè szeretnèk venni egy Gigabyte gtx 950 extreme-et! Mit gondoltok? Jó lesz ez a párosítás, vagy cserèljek tápot?

2016. okt. 29. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
A 400W nem elég. Mivel a mostani videó kártyák többségégének az 500W- os teljesítményre van szüksége. Én azért vásárolnák egy Min: 600W-os tápegységet.Így alkalmad lesz bővítésre is a későbbiekben. Ha erről a típusú kártyáról beszéltél [link] Ajánlott minimális tápegység 350W. És még nem említettem a CPU, RAM, és az Alaplap energia fogyasztását. A döntés rajtad áll..:)
2016. okt. 29. 15:18
 2/9 MGéza ***** válasza:
80%
1: ekkora ökörséget rég hallottam. Más kérdés, hogy ilyen tápot nem vennék, de egy BQ pure power 400W vagy egy XFX pro 450W, ami ettől a táptól alig kerül többe, jobb választás lenne. Ha nagyon nem vagy eleresztve lóvéval akkor FSP hexa 400+ legyen a választás ami ugyan nem a legjobb, de még mindig megbízhatóbb mint a vele egy árkategóriás Chieftech iArena és Cooler Master Elite power tápok.
2016. okt. 29. 17:56
 3/9 MGéza ***** válasza:
100%
Ja, most látom a táp már megvan, elvileg a leadott teljesítménye elég kell hogy legyen a kártyának. De minek akarsz te GTX 950-et venni? Használtan olcsón jutsz hozzá? Azért kérdem, már másképp már nem számít jó vételnek.
2016. okt. 29. 17:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Igen, a táp már megvan, s eddig semmi baj nincs vele, remélhetőleg nem is lesz! :) GTX 950-et azért akarok venni, mert egy i3-as procim van, és egy 1440x900-as monitorom. Úgy gondolom, hogy ezekhez felesleges egy nagyobb teljesítményű videókártya! De természetesen ha van valami jobb ajánlatod, írd le nyugodtan! ;)
2016. okt. 29. 20:06
 5/9 MGéza ***** válasza:
Nem tudom mennyiért tervezed venni, ilyen felbontásra ez elég, de egy Rx 460 2Gb, de még a 4Gb verzió is olcsóbb újonnan ennél.
2016. okt. 29. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Üdv srácok!

A VGA gyártó cégnek a honlapján 350w táp van írva ajánlottba.

[link]

Jól olvasható: Recommended system power supply requirement: 350W (with one 8-pin external power connector)

Nyugiba elég a meglévő tápegységed.

Viszont nézd meg , hogy 8 pin csati van e a +12v ágon, vagy 6+2 pin-es.

Máskülönben átalakítózhatol Molex-ről 8pin-re.

2016. okt. 29. 22:13
 7/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

felesleges ez a vga, 460 2GB

vagy akar hasznaltan olcson hardverapro.hu

750 750Ti 2GB

es kesz

kb. 15ezerert nem artana

kicsi felbontas pontosan i3 od sem tudni, penzed is keves, tap is veszelyes

460 se fogyaszt sokat az igaz

ebbol is a legtobbre tapcsati nem kell

amire 8pin kell az tuningos peldany lehet mivel alapbol a legtobb 950 re 6pin kell

2016. okt. 30. 08:44
 8/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

irtad is kerdesben

igen tap csere nem artana

35 korul is van 460

hasznaltan meg 35 alatt is erosebbeket kapsz es marad penz hozza jo tapra is

ha mostani tapod garis akkor kirakod hardverapro.hu ra es az is visszaad par ezret

53ezer a linket vga most neztem

ha kb. 40ert vennel vga t meg akkor is alig kell hozzatened egy minosegi taphoz

hasznaltan meg ha nagyobb fogyasztasut de olcsobban veszel akkor boven marad egy komolyabb minosegi tapra is

no de mindegy te tudod

2016. okt. 30. 08:49
 9/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#1 500W ra a 2 gpu s 295x2 nek van szuksege ahogy kesobb irtak a teljes rendszerhez ajanl a gyarto 350W os tapot

de a felhasznalok nem ismerik a tap tipusokat (ahogy gondolom te sem...)

2016. okt. 30. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!