Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek hasznos az alábbi...

Szerintetek hasznos az alábbi videó? Tudtam segíteni ezzel az embereknek?

2016. okt. 28. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lett rossz videó.Csak így tovább.
2016. okt. 29. 00:20
 2/8 Lord Hidan ***** válasza:
94%

Najo mostmár végig nézem..

Ramokból fölösleges 2133mhz-nél nagyobb ramokat venni mivel a processzorok csak ennyit támogatnak max.

A gtx 950 egyáltalán nem jó ár/érték arányos már hiába vannak nvidia fanok ne ajánld arra törekedj hogy az emeberek ne fankodjanak hanem az arányosságra törekedjenek. Hiába vesz valaki egy 45ezres nvidia kártyát nem lesz jobb egy 120ezres amd-től csak mert nvidia. Ezt el kell felejtetni az emberekkel mert sokan úgy gondolják hogy akkor is jobb.

XFX TS Series nem T Series itt csak egy kis kiejtés hiba:D

i5 mellé elég karcsú az RX 460 mindig az erősebb vga olcsóbb proci párosítás a nyerő szóval egy i3-6100 + rx 470 összeállítás erősebb lenne. Ajánlhattál volna egy olcsóbb i5-6400at és akkor mellé a 470et

Házaknál említsd meg a hátrányokat is. Pl Zalman házakban a hátsó ventilátorokon kívül mind molexesek és elég hangosak.

Ez most nem ide tartozik de Nzxt házaknál pont fordítva van pl iszonyú jó ventik vannak benne sokkal jobbak mint egy 2-3 ezres amit megveszel.

Ne csak mATX alaplapokat ajánlj van aki nem szereti őket ha már ATX lapot vesz ATX alaplap is kerüljön bele és olyat ne mondj hogy "jól néz ki" Ezt is el kell felejtetni az emberekkel nem kinézetre veszünk alaplapot se semmit. 27k-ból már H170es alaplap is kijönne.

SSD-ből is ajánlhatnál többet. Az intel 535 elég jóféle viszont Ajánlhatsz még Kingston hyperx furyt, savaget, adata premier pro 550, radeon ssd-k se rosszak.

Az ultrába rakhattál volna jobb hdd-t is pl WD black, red.

Az Nzxt s340 eredetileg vízhűtésre van kitalálva.

fsp hyper helyett pedig kijött az új fps hydro az jobban ajánlatos.

2016. okt. 29. 00:22
 3/8 Lord Hidan ***** válasza:
Aki meg lepontoz az mondja is hogy miért. Nyugodtan le lehet írni ha hülyeséget írtam.
2016. okt. 29. 01:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha már videözásra adod a fejed, vigyázz hogy tényeket mondj és ne a hasadra ütve jelentsd ki hogy a 6100 47 wattot fogyaszt. A TDP-je 51w.

A DDR4 2133 és a DDR3 1600 között mekkora a különbség ténylegesen, sebességben? Sok, nálunk okosabb ember kivesézte et már és kiderült hogy gyakorlatban minimálisat hoz teljesítményben. A nagy előnye a mennyiség.

Mi az a plusz amiért kidobjon, vagy féláron eladjon valaki egy jó, közel 70 ezer forintos alaplapot egy i7-4790K-val? Értelmetlen. Ha új gépet rakok össze, akkor természetesen 6gen, vagy még inkább 7gen-re. Az már elég nagy ugrás lesz. És idén, de legkésőbb Januárban jönnek. Ha minden igaz, akkor támogatni fogják végre a DDR4-et fullban (512GB?) és menni fog a 100-as csipszetteken is. A 6gen-nek még van vele gondja.

Olyat sose mondj hogy: "ha jól emlékszem"!

Jó az ötlet, csak figyelj a pontosságra és ne szubjektíven nyilatkozz.

2016. okt. 29. 05:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Én zöldet nyomtam. :)

2016. okt. 29. 05:48
 6/8 anonim ***** válasza:
#3.Adtam én is egy zöldet,teljesen igazad is van.
2016. okt. 29. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen az összes kritikát, igyekszem megfogadni őket :)
2016. okt. 29. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Még annyit hogy nyugodtan adj arcot hozzá. Szerintem bizalom gerjesztőbb.
2016. okt. 29. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!