Mi okozhat villogó kék csíkokat (alakzatokat) terhelés
alatt?
Figyelt kérdés
Üdv! Terhelés alatt (3dmark) kék csíkok és villogó alakzatok jelennek meg a képen. A proci-t és a vga-t is vízzel hűtöm egyik sem melegszik 50-55c fölé.
Esetleg a táp vagy rossz a videókártya. Inkább az utóbbi. Próbáld meg úgy mérni, hogy nem húzod
2016. okt. 28. 23:33
2/11 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt gond a vga-val, a gond pár napja kezdődött mikor át raktam mindent egy másik házba + beszereltem a pumpát. Ha a vgát nem húzom nem csinálja, de ha a power limitet felviszem 10-re 0ról a furmark kifagy(eddig +50 pwr limit +60mv 1160mhz-en sem volt semmi gond) Amire gondolok, hogy a pumpát + a húzást már nem bírja a táp, de nem tudom ez okozhat-e ilyen hibát.
2016. okt. 29. 00:28
3/11 A kérdező kommentje:
A vramok teszt alatt 70-80c-ra melegednek, de ha jól tudom azok 125c-ig bírják.
2016. okt. 29. 00:31
4/11 Hominida válasza:
"a gond pár napja kezdődött mikor át raktam mindent egy másik házba"
Na, az már törvényszerű, hogy ilyenkor mindig elromlik valami. Ez valószínűleg Isten bosszúja a mesterséges intelligenciákkal folytatott próbálkozásokért. Vagy bármi másért. Isten gyűlöli az embereket. Engem különösen. :-]
2016. okt. 29. 02:06
5/11 anonim válasza:
#4: xD
2016. okt. 29. 10:28
6/11 A kérdező kommentje:
Hát kezdem úgy érezni, hogy engem is XD
2016. okt. 29. 13:38
7/11 A kérdező kommentje:
Megpróbálom a pumpát másik tápról használni, de ha nem a táp akkor a VGA-nál inkább a gpu vagy a vramok okozhatnak kéken villogó alakzatokat?
2016. okt. 29. 13:50
8/11 Közveszélyes Kontár válasza:
vram
mivel hutod oket?
ha annyira melegszenek akkor gondolom nincs viz rajtuk
a gephaz jol szelozik? mert ha nem akkor nincs ami hutse a vram ot...
2016. okt. 30. 08:35
9/11 Közveszélyes Kontár válasza:
de akar a vrm feszultsegszabajzoja is tulmelegedhet a vga nak, szinten azert ha se viz nincs, se legmozgas a hazban
2016. okt. 30. 08:36
10/11 A kérdező kommentje:
CSak a gput hűti a víz a vramokat kraken g10-el hűtöm + ramsünik vannak rajtuk. A ház 1 CM N300 elméletileg nem szellőzik rosszul. A ház hőmérséklete terhelés alatt 38c körül van. A fesz szabályzókra közvetlenül fúj a 9centis venti, bár azokra nem tettem süniket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!