Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem tudok a pendrivre másolni,...

Antusné T.Henrietta kérdése:

Nem tudok a pendrivre másolni, miért?

Figyelt kérdés
Van egy 16Gb-os Kingston microDUO pendrive-om. Elkezdek egy zenékkel teli mappát rámásolni, (ráférne), de félúton megakad és azt írja hogy a másolni kívánt fájl eltűnt az adott mappából ahonnan másolok (próbáltam már Mp3 lejátszóról, a gépről is). Ezután a pendrive-ot üresnek írja a gép. Eltávolítás után (ha sikerül) rajta vannak a számok addig ahol elakadt. Más lejátszóval még nem próbálkoztam hogy ott is rajta vannak-e a számok csak a gépen nézem meg. Jelenleg viszont eltávolítani sem tudom a pendrive-ot rámegyek hogy kiadás aztán semmi nem történik, kb fél órája (többször is rányomtam a kiadásra). Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném. Még annyi hogy formáztam, NTFS-re, ha menthető ez a pendrive akkor arra szánom hogy a kocsiban zenét hallgassak vele, jó ez a formátum erre a célra?

2016. okt. 27. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Honnan vetted? Nem lehet, hogy hibás?
2016. okt. 27. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Honnan van a pendrive? Ha külföldről és még olcsó is volt, akár hamis és hibás is lehet. Gyanús hogy valahol 8 GB környékén megtelik és onnantól hibát ír.
2016. okt. 27. 15:48
 3/7 A kérdező kommentje:
T-home-os a drága
2016. okt. 27. 15:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy próbáltam okosabb lenni a technikánál és kitolni a pendrive-al , szóval nem mappástól átmásolni, hanem kb. 10-esével. Az első 10-nél 9 átment az utolsót nem rakta rá a fent leírt szöveggel aztán ráraktam azt az 1-et külön, utána már csak 5 ment át 4 külön, aztán már csak 3 ment át azóta nem tudom se megnyitni se eltávolítani a pendriv-ot se semmit csinálni vele.
2016. okt. 27. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez mind nagyjából ugyanannál a telítettségi értéknél történik? Vagy már az üres eszközre történő első másolásnál ad hibákat?

Túl sok okosságot nem lehet mondani, mert ha hibás akkor azt egyszerűen le kell cserélni. Nem fogják javítani, nem is igazán lehet. Elég ha kellő sebességgel vagy magasról esik vagy erővel dobják kemény felületnek, hogy az eszközben valami megsérüljön és ne legyen képes 100%-osan működni, vagy egyáltalán.

2016. okt. 27. 16:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Ugyanazokat a zeneszámokat próbálom különböző összetételben felrakni (összetétel alatt a db számot értem) és mindig üres pendrivra próbálom felpakolni amikor leveszem a gépről és visszateszem újra fel tudok rakni pár db-ot akkor is ha már van rajta de most az a legnagyobb baj hogy nem is tudom a gépről eltávolítani semmit nem csinál még csak azt sem írja ki hogy használatban van egyszerűen semmi
2016. okt. 27. 16:26
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, ezek szerint akkor hibás lehet a pendrive.
2016. okt. 31. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!