Jó választás lenne ez a gépház?
"Elég alacsony minőségű gépház, kezdve a semmire se jó szűrőkön át a molex ventilátorokig. Hasonló mint a zalman gépházak és ha nincs szükséged kifejezetten nagy légáramlásra marha olcsón, akkor ezt a gépházat semmi esetre sem javaslom. Mondjuk ebben az ársávban nem is nagyon van ajánlott."
Erről a gépházról eddig rosszat nem hallottam még, kivéve most itt.
"semmire se jó szűrők"
Ezt pl. nem értem, hogyhogy semmire se jó?
Ezek igenis megszűrik a port, kevesebb jut be a gépházba, felfogja a porszűrő, a mit aztán pl. egy porszívóval le lehet szívni az előlapról/alulról.
"a molex ventilátorok"
Bármennyire is hihetetlen, de a ventilátorokat egyáltalán nem szükséges az alaplapra csatlakoztatni, pláne, ha a lapon nincs elég 4 tűs aljzat.
Egy ventilátorvezérlőbe is be lehet őket kötni, amivel aztán lehet a sebességüket állítani. Ehhez meg teljesen mindegy, h milyen a ventik csatija.
Ráadásul a fenti gépházban van egy beépített, előlap tetejéről kapcsolható 3 állású ventilátor vezérlő, amivel a ki/fél sebesség, maximális sebesség között válthatunk, annak megfelelően, h mennyire akarjuk, h csendben legyen a gépünk.
"Elég alacsony minőségű gépház"
Úgyhogy nem tudom ezt miből szűrted le, mert a fenti kettő állítás úgy fogalmaznék, h nem állja meg a helyét.
Kábelmenedzsment szempontjából is teljesen rendben van a ház.
Az egyetlen amit hibának rónék fel, h az előlapra USB3-ból csak egy csatit tettek, holott az alaplapi kimenet dupla szokott lenni.
Ráadásul hűtési értékeken alapuló tesztet a házról még nem találtam, úgyhogy nem tudni mennyire szellős.
Az tény, h ez egy szokásos olcsó ház, a szokásos minőségű anyagokból.
"Hasonló mint a zalman gépházak és ha nincs szükséged kifejezetten nagy légáramlásra marha olcsón, akkor ezt a gépházat semmi esetre sem javaslom. Mondjuk ebben az ársávban nem is nagyon van ajánlott."
Ezzel mondjuk teljesen egyetértek.
Az említett NZXT meg picit más árkategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!