Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nova tuntek a kepeim?

Nova tuntek a kepeim?

Figyelt kérdés
Gyerekek, valaki segitsen, mert mar kezdek megzavarodni, fel napja ezt csinalom... A telefonomrol (Sony Xperia) atmasoltam egy rakas kepet a mikro SD-re, mert nem volt eleg helyem, de kb a 90 szazalekanal kiirta, hogy valami hiba tortent, aminek kovetkezmenyekent se a telefonon nincsenek tobbe ezek a kepek, se a memoriakartyan, mert mint kiderult, az meg hibas. Nagyon kellenenek.. mi a turot tudok csinalni? Probaltam recovery programokat, de semmi.. A kukaban sincsenek a telon, mert ugye nem torolve lettek. Most akkor mi?? :(

2016. okt. 27. 05:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Nonnan tudjuk? :-)

Az eddigi válaszokból is sejthető, hogy ez egy nagy szívás. Hiába akarod a képeidet, elfelejtheted őket.

Én időnként a fontosabb képeket az adatkábelen átmásolom a számítógépre. ...és csak olyan adatokkal kisérletezem, amelyekről tudom, hogy máshol megvannak.

2016. okt. 27. 08:22
 2/2 Lajos54 ***** válasza:

Nova egy zalai település, pár éve már város :)

Mivel általában a telefon beépített memóriájához nem lehet úgy hozzáférni, mint egy memóriakártyához, emiatt a recovery programok sem tudnak jól keresgélni benne.

Talán egy jól felszerelt szervizben tudnának valamit kezdeni vele, mert ők jobban fel vannak készülve a telefonokban való "kotorászásra". Mindezt persze jópénzért.

2016. okt. 27. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!