A gépembe milyen új videókártyát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Most szerencsére van egy fix keretem amit gépbővítésre tudok fordítani ( max 70k) És én arra gondoltam , hogy a videokártyát bővíteném a gépembe. De a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok.
Jelenleg ez van benne.
A10 7700K Black Edition 3.4Ghz Turbo: 3.8ghz
Kingston HyperX 2x4GB DDR3 1600Mhz
ASUS R7 260X 2GB OC Edition 128bit
650W CoolerMaster tápegység
Én egy RX460 4GB vagy egy RX470 4GB-ot néztem ki mellé. De ha más kártya passzolna hozzá szívesen várom a véleményeket. Előre is köszönöm mindenkinek aki időt szán a kérdés megfejtésére. :)
2016. okt. 26. 09:07
1/10 anonim válasza:
RX 460-nak befellegzett a tesztek alapján, GTX 1050
5/10 anonim válasza:
Okés az rx 470, a gond ott lesz, hogy a proci miatt nem fog teljes gőzzel menni, azaz nem futja ki magát. Erősen proci limited lesz sok játêknál.
6/10 anonim válasza:
Ezzel a CPU-val kb minden értelmes vga-val limites lenne, de majd lecseréli egyszer úgyis.
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem is érdemes ebbe VGA-t cserélni ?
2016. okt. 28. 11:32
8/10 anonim válasza:
Dehogynem, a játékteljesítményed sokkal jobb lesz, aztán majd ráérsz cserélni a többit. Hiába cserélnél most alaplapot és cpu-t, azzal nem lennél előbbre a mostani állapotnál.
9/10 A kérdező kommentje:
Szia ! te milyen VGA-t ajánlanál nekem ebbe a gépbe ami a kérdésbe meglett említve ?
2016. okt. 28. 18:52
10/10 anonim válasza:
RX470 alatt ne vegyél. Ez tökéletes lesz, nagyon jó tuningpotenciállal. Más kérdés a cpu limit, de akkor is jóval nagyobb lépés lesz előre annál amid most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!