Gáz van az új winyómmal, segítesz?
Na szóval, vettem a múlt héten egy 500GBos satás Western Digital winyót az asrock p4i65g alaplaphoz.
Mint windows xpnél mint windows 7nél van egy érdekes hibajelenség.
A hibajelenség a következő: simán csak használom a gépet, és egyszer csak olyan hangot hallok, mintha az újraindulna.
Magyarán mondva "megszakad" az összeköttetés a géppel, és újraindul. Csakhogy nem tud újraindul, mert nem tudja felpörgetni a winyót. Remélem értitek, hogy mire gondolok.
Mint mikor bekapcsolod a gépet, és felpörög a winyó, csakhogy ilyen esetben nem tud felpörögni.
A winyónak elviekben semmi hibája nincsen. Kábelek cseréje esetleg?
Légyszíves segítsetek mert már a falra mászok tőle.
Hülyén fogalmaztam, még egyszer.
Használom a Windowst, pl másolok. Egyszer csak lefagy a gép, és a winyó megpróbál újra "felpörögni" de nem "sikerül" neki.
HD SENTINEL: A lemez felületén található 31 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Holnap vigyem vissza?
Pontosítva pénteken vettem.
2 éves gari van rajta, de ha jól tudom még a 3napos azonnali csere is érvényes. (péntek hétfő, és holnap, azaz kedd) Holnap megyek, és szerintem cserélek egy Samsungra. A külső winyómba Samsung van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Tudom, azért is vettem Westernet. Mindenhol csak pozitívumokat olvastam róla. Egy negatív véleménnyel nem találkoztam még vele. Ilyen az én szerencsém... :)
Szervízbe akkor nem megyek bele, (meg alapból is azért a winchester nélkül nehezen tudok itthon dolgozni, ez nem olyan mint egy ram) csak a cserébe + ráfizetés, és akkor maradok a Samsungnál.
A Samsung az nekem nyár óta van meg, igaz nem ment sokat, mivel azon inkább tárolok, de soha semmilyen gond nem volt vele.
Az a Samsungom (HD500LJ) a HD Sentinel szerint 95 napot és 17 órát ment. (becsült érték)
Ez a Western ment 2 napot és 13 órát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!