Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gáz van az új winyómmal,...

Gáz van az új winyómmal, segítesz?

Figyelt kérdés

Na szóval, vettem a múlt héten egy 500GBos satás Western Digital winyót az asrock p4i65g alaplaphoz.

Mint windows xpnél mint windows 7nél van egy érdekes hibajelenség.

A hibajelenség a következő: simán csak használom a gépet, és egyszer csak olyan hangot hallok, mintha az újraindulna.

Magyarán mondva "megszakad" az összeköttetés a géppel, és újraindul. Csakhogy nem tud újraindul, mert nem tudja felpörgetni a winyót. Remélem értitek, hogy mire gondolok.

Mint mikor bekapcsolod a gépet, és felpörög a winyó, csakhogy ilyen esetben nem tud felpörögni.

A winyónak elviekben semmi hibája nincsen. Kábelek cseréje esetleg?

Légyszíves segítsetek mert már a falra mászok tőle.

2010. ápr. 26. 21:03
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Hülyén fogalmaztam, még egyszer.

Használom a Windowst, pl másolok. Egyszer csak lefagy a gép, és a winyó megpróbál újra "felpörögni" de nem "sikerül" neki.

2010. ápr. 26. 21:07
 2/13 A kérdező kommentje:

HD SENTINEL: A lemez felületén található 31 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).

Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.

Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.

Holnap vigyem vissza?

2010. ápr. 26. 21:22
 3/13 valaki22222 ***** válasza:
öööö, igen....1 hetes winyón amin van már gyenge szektor az nem lesz hosszú életű
2010. ápr. 26. 21:31
 4/13 A kérdező kommentje:

Pontosítva pénteken vettem.

2 éves gari van rajta, de ha jól tudom még a 3napos azonnali csere is érvényes. (péntek hétfő, és holnap, azaz kedd) Holnap megyek, és szerintem cserélek egy Samsungra. A külső winyómba Samsung van és nagyon meg vagyok vele elégedve.

2010. ápr. 26. 21:38
 5/13 anonim válasza:
Így van. 3 munkanapon belül azonnal cserélik. Ha szervizelni akarják, akkor ne menj bele! Hivatkozz erre. Amennyiben cserét nem tudnak adni, akkor kérd vissza az árát. A WD-kel amúgy semmi baj nincs. Legfeljebb azt is visszaviszed, ha nem jó - ugyanaz a szállítmány esetleg. Ilyenkor ugyanis újraindul a 3 nap.
2010. ápr. 26. 21:48
 6/13 valaki22222 ***** válasza:
akkor meg mégannyira nekem is samsungom van 1TB-s
2010. ápr. 26. 21:49
 7/13 A kérdező kommentje:

Tudom, azért is vettem Westernet. Mindenhol csak pozitívumokat olvastam róla. Egy negatív véleménnyel nem találkoztam még vele. Ilyen az én szerencsém... :)

Szervízbe akkor nem megyek bele, (meg alapból is azért a winchester nélkül nehezen tudok itthon dolgozni, ez nem olyan mint egy ram) csak a cserébe + ráfizetés, és akkor maradok a Samsungnál.

2010. ápr. 26. 21:50
 8/13 A kérdező kommentje:

A Samsung az nekem nyár óta van meg, igaz nem ment sokat, mivel azon inkább tárolok, de soha semmilyen gond nem volt vele.

Az a Samsungom (HD500LJ) a HD Sentinel szerint 95 napot és 17 órát ment. (becsült érték)

Ez a Western ment 2 napot és 13 órát...

2010. ápr. 26. 21:53
 9/13 valaki22222 ***** válasza:
Jók ezek a samu-k nekm HD103uj van de ez 24/7 be megy már egy éve és még semmi baja:D
2010. ápr. 27. 15:06
 10/13 A kérdező kommentje:
Samsung csak terrásba volt. Hitachit vettem, és eddig semmi gond nincs. Remélem, hogy nem is lesz. :)
2010. ápr. 27. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!