Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek egy intel core i5...

Szerintetek egy intel core i5 6500 vagy egy AMD X8 FX-9590? (Főleg játszani (cs-go) és internetezni)

Figyelt kérdés

2016. okt. 23. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
6500.
2016. okt. 23. 22:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom,amellett dontottem
2016. okt. 23. 22:55
 3/6 |Orfeusz| ***** válasza:

Ezekhez én inkább az i5-öt javasolnám. Való igaz, hogy az FX9590 erősebb, de:

1. 4 magon nem nagy a különbség, 8 magon jön csak ki az előnye

2. Az i5 60w-jával szemben 180W-ot eszik (!!!) Ehhez bikább táp és egy jó nagy hűtés is dukál, és mellesleg fűt mint a kályha. Nekem egy FX6300 van, amellé se kell radiátor télre.

3. Az AM3+ foglalatba nem lesz új fejlesztés, tehát később cserénél lapot is kell cserélned.

4. Táppal, lappal és hűtővel valószínűleg olcsóbbra kijön.

Ha mondjuk renderelni kellene, vagy hasonló CPU-heavy feladatra, akkor nem lenne rossz ötlet az FX-9590. De erre az Intel jobb választás.

2016. okt. 23. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy nem is erősebb, 4 magig legalábbis biztosan. Ha pedig renderelni, vagy akármit akar, arra szintén van intel alternatíva. Egyezzünk ki abban, hogy AMD processzort legfeljebb budget gépbe érheti meg venni egy ideje. Ez az árkategória nem az.
2016. okt. 23. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Viszont a CS go-zás nem igényli egyik processzort sem. Internetezni és cs gozni egy i3 bőségesen elég volna.

Ha más játék is szóba kerül, akkor már más tészta. De a leírásban csak ezt az egyet írták.

2016. okt. 24. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Egészen pontosan:

[link]

2016. okt. 24. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!