Ez a gép megéri?
Figyelt kérdés
Már kérdeztem benneteket erről és azok alapján 2 ötletem lett. A két gép majdnem ugyanaz.(Tudom hogy az i5ös proci jobb meg a gtx 1060 is de nincs pénzem mindkettőre vagy i3-6100 GTX 1060 vagy i5-6500 GTX 960
MSI B150M MORTAR
Intel Core i5-6500 vagy i3-6100
Kingston 2x4GB DDR4 2133MHz HyperX Fury Black
Asus GTX 960 STRIX 4gb vagy Gigabyte GTX 1060 6gb
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
XFX 450W
NZXT Source 340
2016. okt. 23. 16:12
1/2 anonim válasza:
Nem kell mindent egyszerre megvenni. Hagyd ki a videokártyát, pár hónapig elvegetálsz az IGP-vel (vagy az előzővel) is. Maximum nosztalgiázol és régi játékokat játszol BFakárhány helyett. Annyi idő alatt összegyűjtöd a két kártya árkülönbözetét, és megveszed a jobbat később. Akkor van jó procid meg jó kártyád is, és nem kell két hét múlva megint újat venni, mert már megint gyorsan elavult.
2/2 MGéza válasza:
Túlárazott GTX 960 helyett vegyél vagy Rx 470-et sőt, Sapphire nitro 480 4Gb-t is kapsz 72000 forintért és nem kell, illetve picit kevesebb kompromisszumot kell így kötnöd. Ha Win10 alatt játszol akkor annyit se, mert a Radeonok Dx12 alatt jobban teljesítenek mint a Geforcek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!