Milyen VGA-t vegyek ehhez a konfighoz?!
Sziasztok!
VGA-t szeretnék venni a kis wooden PC-be! Dx
Konfig:
alaplap: Asus Z170-K
processzor: Intel Core i5-6600K
RAM: Kingston 2x4GB DDR4 2133MHz HyperX Fury Black
Processzor hűtő: Cooler Master Hyper 212X
HDD: Western Digital 1TB 64MB SATA3 WD10EFRX
Táp: Seasonic 550W SS-G550
Ház: Zalman Z11 Plus HF1
Dell P2414H monitor
Gtx 1070-ben gondolkodtam, de FHD monitoromhoz az overkill ha lesz jobb monitor akkor fogok csak olyat vagy jobbat venni!
Így maradt a gtx 1060 v. Rx 480
Asus GTX1060 6GB GDDR5 STRIX-GTX1060-O6G-GAMING videokártyát néztem ki magamnak azt hallottam róla, hogy bitang kis kártya 60C fölé nem megy 100% kihasználtságnál sem!
MSI változatokról az hírlik, hogy jó a hűtésük viszont annyira nem tuningolhatóak!
EVGA kártyákat rommá lehet tuningolni így több a fogyasztásuk is!
Gigabyte kártyák meg a legolcsóbbak bár egyik havernak ilyen van 60-70C között mozog és nem sokban marad el teljesítményben az említett Asus kártyától
480-ról úgy tudom jobban teljesít Dx12 alatt plusz DOOM is jobban fut vele viszont nagyobb a hőtermelése és 2 év garanciát adnak hozzá a boltok.
Nem vagyok egy FPS huszár és/vagy vérpistike viszont örülnék neki, ha FHD minél tovább bírná tartani a 60Fps magas beállítások mellett a karim ha már annyi pénzt kiadok érte! D:
Köszönöm szépen előre is a tanácsaitokat, véleményeteket szívesen fogadom!
1060 6gb jó választás.
MSI jó lesz. 1060-nál nincs valódi szükséged rá, hogy tuningold, főleg nem 1080p-hez.
Mindegyik gyártó csinál tuningolható és kevésbé tuningolható videokártyát. EVGA-tól az FTW és Classified szériák azok, amik magasan a többiek fölött vezetnek, ahogy például a Zotac Extreme AMP, Gigabyte Xtreme Gaming vagy Asus Gold is ilyen.
MSI Gaming X, Asus Strix Gaming, EVGA SSC kártyák azok, amik nem a toptier, de elég jók.
ez a gép bármilyen videokarit kihajt.
ha van rá pénzed akkor gtx 980 ti.
gtx titan z vagy x.
gtx 1050.
gtx 1060
gtx 1070
gtx 1080
én a gtx titan pascalt ajánlom neked ha ezt a fépet össze tudtad rakni, azt sem okoz gondot meg venni.
BM-Striker-nek nagy köszönet! :) Rá kellett volna hallgatnom, és nagyon válószínű, hogy rá is fogok! :D
Asus gtx 1060-at vettem jó 1cm híján nem fért be a házba! Jó mellényúltam!
MSI kártyát fogok venni szerintem viszont maradt még kettő variáció!
2. asus rx 470es plusz samsung 850 Evo ssd összeállítás
3. MSI rx 480-ast veszek de szerintem az első a legjobb variáció mivel a 1060-ast a garancia lejárta előtt el szeretném majd adni viszonylag jó áron! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!