Elég e ez a proci ehez a vga hoz?
Üdv
Nagy nehezen össze spóroltam egy gigabyte gtx 1060 6gb ra most hogy miért ezt veszem miért nem mást az lényegtelen :D. Az lenne a kérdésem hogy sok oldalon olvastam hogy meg kell fontolni milyen VGA-t veszel ilyan meg olyan procihoz ki fogja e hajtani stb. Igaz már megrendeltem szerdán megyek érte de azért így utólag megkérdezem hogy egy 760 at cseréltem le erre de a proci maradt egy i5 4460 4mag 3.2ghz ugy mond kihajtja e ez a proci ami (nem egy mai proci) ezt a vgt-át. előre is köszönöm a válaszokat.
köszönöm a válaszokat
remélem ezen a konfigon már jobban elfutnak majd a mai játékok is mert a 760 elégé megszenvedett pl egy maffia 3-al. Sőt sok mostani játékot fel se mertem rakni :D. Nem kell nekem very hight meg 4k csak fussanak szaggatás nélkül rajta és ne keljen anyira lerontani a graffot hogy élvezhetetlen legyen a game.
pár fpst hozni fog de 30+ ne várj.
max 15-20fpst hoz majd az 1060
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!