Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az új gépről mi a vélemény?

Az új gépről mi a vélemény?

Figyelt kérdés

A gép:

i3 6100

geforce 210

8 GB RAM

120 GB AMD RADEON SSD

1 TB MEREVLEMEZ

Ascrock H110M-HDS alaplap

Az lenne a kérdésem hogy melyik a jobb az integrált 530 graphics vagy a geforce 210 ?

2016. okt. 21. 16:53
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
De figyelj szerintem jó ez a konfig csak a videókártyát nem értem... a táppal nincs bajom halk a gép ha meg elromlik veszek egy jobbat amúgy a ház egy Aerocool V3X Advance 8k ft
2016. okt. 21. 19:45
 22/27 MGéza ***** válasza:
Tudod mit, a te bajod lesz ha elromlik az a táp, de ha kinyír valamit, az meg főleg. Nekem volt hasonlóan márkátlan low budget tápom, egy M-tech 450w, nos az konkrétan a pci-e kártyámat vágta haza pár hónap alatt sikeresen. Szóval ez a majd ha tönkremegy, veszek másikat dolgot gondold át újra.
2016. okt. 21. 19:48
 23/27 A kérdező kommentje:
De mit mondjak az eladónak ember azért nem fogja kicserélni mert olcsó a táp.. és ha valamit elbasz a táp akkor meg van 2 év garancia a gépre
2016. okt. 21. 19:49
 24/27 MGéza ***** válasza:
Mit mondjál neki... kérésre jogod van cseréltetni bármit garanciális időtartam alatt, nézd át a garis feltételeket, persze ez nyilván nem azt jelenti, hogy köteles visszavenni a mostani tápot, de lehet meg tudod beszélni hogy valami kisebb összegért a helyére berakandó árába beszámítsa.
2016. okt. 21. 20:00
 25/27 T/Z ***** válasza:

Na, a ház rendben van.

Az lett volna jó, ha nem ad VGA-t, de a táp helyett egy normális tápot rakott volna bele (10-15ezer értékben).

Akkor most egy jó alap konfigod lenne, amibe csak egy erős VGA kell majd.

Most viszont van egy 5ezerért alig eladható semmire se jó "ajándék" VGA-d, meg egy tápod, amit majd ajánlatos lesz lecserélni egy 10-15ezres tápra, ha majd egyszer megveszed a VGA-t a gépbe.

Akárki akar a környezetedben gépet összerakatni, ezt a sztech boltost véletlenül se ajánld nekik, nyugodtan meséld el, hogy rádsózott egy valószínűleg nála már évek óta beragadt készletű VGA-t, és, h gagyi tápokkal szereli a 10ezres konfigokat. :/

2016. okt. 21. 21:18
 26/27 T/Z ***** válasza:
oppsz, 100ezres, nem 10ezres
2016. okt. 21. 21:19
 27/27 anonim válasza:
minek ez a kérdés
2016. okt. 29. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!