Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy gigabyte Gtx 1070 jó egy...

Egy gigabyte Gtx 1070 jó egy gigabyte ga-h100m-ds2 alaplahoz és XFX TS 550W P1-550S-XXB9 tápegységhez?

Figyelt kérdés

2016. okt. 19. 23:11
1 2
 11/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

a lap ddr3 as? pontosan milyen a ramod? teljea tipuskodjat ird le akkor is ha ddr4

bar ha ram nem jo csipognia kellene de akkor is ird le?

2016. okt. 20. 14:13
 12/14 levente501 ***** válasza:
#5 Már megint mennek a sztereotípiák, hogy "Az Nvidia a legjobb", csak te még ahhoz is retardált vagy, hogy a többit felfogd. Az említett kártya ugyanis pont Nvidia. Tudás=0. Amúgy meg (és ezt nem neked írom, mert te fel sem tudod fogni) én egyformán szeretem mindkét gyártót, tekintve hogy egymáshoz lövik be a teljesítményt. Valamit az NV talál el jobban, valamit az AMD.
2016. okt. 20. 22:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Nézd meg, hogy a power gomb kábele, illetve a 24 és 8 tűs tápkábelek helyesen vannak-e rádugva az alaplapra. Minden mást húzz le róla, RAM-ot is vedd ki.

Ha így bekapcsolod és nem sípol vagy villog valami LED a hiányzó RAM miatt, akkor egy másik géppel lehet egyesével letesztelni a tápot, alaplapot és CPU-t, és megtalálni a hibát. De ilyenkor szerintem praktikusabb a szerviz.

Ha sípol vagy villog a hiányzó RAM miatt, akkor mehet vissza a RAM (egyszerre csak egy modul), majd megint próba. Ha nem POST-ol, akkor a RAM-mal van baj (lehet inkompatibilitás is). Ha POST-ol, akkor szépen egyesével mehet vissza a háttértár, VGA, stb., és minden változásnál nézd meg, elindul-e.

2016. okt. 20. 23:00
 14/14 A kérdező kommentje:
egy fos akyga táppal bekapcsolt meg minden, csak arra meg a 1070 nem megy rá a pin miatt xd
2016. okt. 23. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!