Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 50-100 ezer Ft-ból egy közepes...

50-100 ezer Ft-ból egy közepes gamer számítógép kihozható?

Figyelt kérdés

Új és használt alkatrésekből szeretnék építeni egy számítógépet. Nem igazán vagyok jártas a különféle márkákban, azon belül különböző típusokban, legyen szó akár VGA-ról vagy RAM-ról. Ha megvannak az alkatrészek azokat már össze tudom rakni.

Érdekelne, hogy mi az amiből jó a használt is, mert sok évet is kibírnak (pl., ha jól tudom ilyen a RAM, esetleg proci) és mi az amiből érdemes újat venni. Illetve a későbbiekben szeretném húzni is majd a gépet, ezért úgy gondolom érdemes az elején egy jobb alaplapba befektetni amely bírja illetve kompatibilis az újabb csatlakozásokkal is.

Mirror's edge 2, GTA 5, Assassin's creed unity és Syndicate, kb. ezek a játékok azok elsőre amiket kiszeretnék próbálni, nem full grafikára gondolok, hanem élvezhető minőségre.

Előre is köszi a segítséget.

2016. okt. 19. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szia. 100ezerből esetleg 50ezerből ma már nem tudsz gamer gépet venni. szóval kell egy AMD 4 magos vagy jobb proci. alaplapból nem kell a legnagyobb, de azért legyen jó az is mondjuk egy asus b85m az nem rossz,videókártyára kell többet költeni,jobbat venni én ilyen árkategóriában a gtx 950-et ajánlom. Ramnak elég 8gb pl corsair vengance-böl 1300mhzes legalább legyen
2016. okt. 19. 16:58
 2/6 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Ennyiből kapsz 8 magos fx-et egybe használtan hardverapro-n. De szerintem kihozható egy 3.genes i5, HD7950-el.
2016. okt. 19. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
előző vagyok. merevlemez saját igényeidnek megfelelően. tápból egy 500w-os elég sztem de az legyen jó minőségű
2016. okt. 19. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
előző vagyok bocs az 1.válaszos volt az előző
2016. okt. 19. 17:00
 5/6 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Szerintem rájött... Viszont kedves #1 #2 és 3# válaszoló. 4 magos AMD proci nem megy bele egy b85-ös alaplapba.
2016. okt. 19. 17:49
 6/6 T/Z ***** válasza:
100%
Amit az utolsó írt az nekem is megütötte a szemem. :D
2016. okt. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!