50-100 ezer Ft-ból egy közepes gamer számítógép kihozható?
Új és használt alkatrésekből szeretnék építeni egy számítógépet. Nem igazán vagyok jártas a különféle márkákban, azon belül különböző típusokban, legyen szó akár VGA-ról vagy RAM-ról. Ha megvannak az alkatrészek azokat már össze tudom rakni.
Érdekelne, hogy mi az amiből jó a használt is, mert sok évet is kibírnak (pl., ha jól tudom ilyen a RAM, esetleg proci) és mi az amiből érdemes újat venni. Illetve a későbbiekben szeretném húzni is majd a gépet, ezért úgy gondolom érdemes az elején egy jobb alaplapba befektetni amely bírja illetve kompatibilis az újabb csatlakozásokkal is.
Mirror's edge 2, GTA 5, Assassin's creed unity és Syndicate, kb. ezek a játékok azok elsőre amiket kiszeretnék próbálni, nem full grafikára gondolok, hanem élvezhető minőségre.
Előre is köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!