Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire rossz ötlet egy FX...

Mennyire rossz ötlet egy FX 6300 (stock) mellé venni egy R9 280 non X-et,1440x900 as felbontáshoz?

Figyelt kérdés
Vagy inkább RX 460?

2016. okt. 19. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Mehet mellé mid kettő. a 280 picit erősebb bár régebbi. Milyen órajelen van a proci? Mert nem ártana picit meghúzni: Nekem 4,6 ghz-en van és teljesen jól elvan egy gtx 1060-nal.
2016. okt. 19. 12:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Stock azaz nincs húzva,nem is szeretném,nem vagyok tuning párti,megveszem és ahogy van nekem jó,de ilyen kicsi felbontáson jó lesz?
2016. okt. 19. 12:25
 3/5 T/Z ***** válasza:

Az R9 280 (X nélkül) amúgy sem egy erős kártya.

De nem is értem, mit akarsz kérdezni.

Az sose baj, ha túl erős a VGA, legalább magasabb részletességgel tudsz majd játszani, mivel nem FullHD-ban fogod használni.

2016. okt. 19. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
CPU limited lesz, de ezt te is tudod, hiszen akkor nem kérdeznéd. Ekkora felbontáson ez még erősebb lesz, mert a 280 bár nem egy erőgép ma már, azért 1440x900-ra még mindig bőven sok. Ettől függetlenül is mindennel tudsz majd játszani magas minőségben, az meg, hogy mi mennyire rossz ötlet, neked kell eldöntened.
2016. okt. 19. 13:55
 5/5 |Orfeusz| ***** válasza:
A 6300-ban van még bőven erőforrás, ha van hozzá elég táp és hűtés, rengeteget lehet húzni. Most télen a fűtőteljesítménnyel sincs gond, csak csavard le a radiátort :D
2016. okt. 25. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!