Miért nem terjedtek el az AMD Fury kártyái? Miért ilyen drágák?
Nagyon jó kis kártyáknak tűnnek jó, HBM memóriával, kis helyet foglal a gépházban.
Azon felül, hogy sokba kerül miért nem terjedt el? Pedig azon is lehet játszani, nem pedig 3D tervezésre van használva mint a Quadro Sorozat meg a Fire Pro széria.
ha valami sokba kerul az miert nem elegendo ahoz hogy ne tedjedjen el?
es honan tudod hogy nem elterjedt vagyis hogy 980Ti helyett valakik azt vettek, illetve most is 1070/1080 helyet azt vesznek
van erol info?
Mert azok inkább a felső-kategóriába játszottak ahol 980Ti és a 980 illetve még a TitanX.De ezeket se vették sokan.
Ennek oka az volt inkább hogy túl voltak árazva és a konkurensek erősebbek voltak ezeknél(980/980Ti/TitanX),az erejük most fog majd kijönni a DX12 miatt.Bőven hozzák már az elvárt szintet és már a többihez képest se drágán.
kicsi proceszor órajele ..
nvidia GTX 1060 6GB 1531 mhz
RX 480 8gb 1330 MHz
két kártya szinte egy FPS szinten van
#4 talan csak arra gondolt hogy a Fury tol magasabb mindkettonek a gpu orjele
persze ennek nincs jelentosege szinten osszehasonlitasi szempontbol az igaz
Azért nem terjedtek el mert amd éknél full idióták voltak akkor dobták piacra a fury kártyákat amikor már az nvidia letarolta a piacot
2. megjelenéskor túl drágák voltak 650 dollár, annyiba került mint a 980 ti ami 20-30 % erősebb volt
3. fury x kártyák nagy része gyári hibás volt egy idő után elkezdett csíkozni volt akinél 2 hét másnál 2 hónap driver csere vga kábel csere nem segittet ezen , a gariztatott csikozós kártyák is csíkoztak
4. tuning a furynál tényleg a vicc kategória volt 100mhz alig lehet rajta húzni
ezek az okok miatt csak az amd fanok vették a kártyákat , akinek volt ilyen kártyája próbált minél hamarabb megszabadulni tőle tömören ennye
Eddig drágák voltak, ezen felül nem volt velük semmi gond, a furyx most is röhejesen sokba kerül, de sima fury t már kapni jó áron(én másfél hónapja vettem egy nitro t, 110-120 körül akartam legfeljebb kártyát venni, ilyen áron meg csak 480,1060 és a fury volt akkor - tápom meg elég volt neki, úgyhogy nem volt kérdés, mindkét kártyát ledarálja).
Viszont hogy kicsi lenne azt nem mondanám, a sima hatalmas, az x alapvetően kicsi, de a radiátornak is kell hely(na meg én személy szerint nem is rajongok a vízhűtésért).
20-30 százalék van a 980 és a 980 ti között, a fury, és a fury x is a két kártya között helyezkedik el. Jó az 5-15 százaléknak is(erősen játékfüggő), kb ennyivel olcsóbb is volt, a probléma egészen biztosan nem itt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!