Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A TheVR kapja a gépbe a...

A TheVR kapja a gépbe a hardvereket, vagy a saját pénzükből veszik?

Figyelt kérdés
Ugye mindkettejüknek nagyon drága gépük van + ott van még a sok tárgy a videózáshoz. Ők ezt saját pénzből veszik? A YouTube-al keresnek pénzt?

2016. okt. 18. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem pl nem.

2016. okt. 18. 22:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Jól írja a 9-es. Volt egy vidi ahol procit cseréltek, és ott látszott, hogy Janinak egy FSP-je van Pistinek meg Enermax Maxproja.
2016. okt. 18. 23:16
 13/18 anonim ***** válasza:
[link] no meg néztem jobban, az egy FSP Aurum:D Amúgy szerintem teljesen felesleges azzal foglalkozni, hogy miből telik nekik rá. Akik egy ilyen brandet fel tudnak építeni azok megérdemlik.
2016. okt. 18. 23:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Igen, de a több, mint korrekt alaplap és videokártya vrm kiegyenlíti a tápegység 'lemaradását', persze így nem lesz az egész költséghatékony.

Egyébként kérdező, nekik ez a munkagépük. Van, aki 10 milliós traktorra költ, van, aki 40 milliós kamionra vesz fel hitelt, mert a magánvállalkozása olyan sokat hoz, hogy úgyis megtérül. IT területen dolgozóknál meg nehogy már pont 'csak' ~1 milliós konfigurációra ne fussa. Elég sok szponzorcuccot használnak, pl a tech csatornán folyamatosan tesztelik (használják) akár hónapokig a kölcsönkért dolgokat, pl telefonokat.

2016. okt. 18. 23:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Gondolom saját pénzből:

Havi 10 milliós nézettség után kb 500 000 - 1 000 000 forintos tiszta bevétel van + rajongói adományok + fizetett reklámok ha vannak.

Az FSP amúgy jó táp. Sok márkás bekullantott már nekem. De FSP még soha sok év után sem. Lehet hogy más márkás tápokra is adnak 3-5 év garit de sok idő amíg cserélik vagy javítják és addig be kell ruházni egy másikra.

2016. okt. 19. 16:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem egy konfigurációt láttam már eltávozni egy rossz fsp hexa miatt. Attól, hogy az fsp-nek a legalacsonyabb a meghibásodási aránya, még nem jelenti azt, hogy biztonságos.
2016. okt. 19. 19:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez olyan hogy 100% biztonságos hardver nincs. Itt a műszaki cikkek és mobiltelefonokon belül mindig ezen megy a cicaharc hogy melyik telefon mekkorát pukkant. Mintha az is 100% biztonságos lenne amelyikből egy se - legfeljebb a kevésbé nagy márkáknál nem csinálnak belőle hírverést.
2016. okt. 19. 20:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem. Ki kell nyitni és meg kell nézni, hogy van-e benne védelem. A hexában például nem igazán, azért tesz kárt. Egy minőségi tápegység (pl PT aurum) nem tesz kárt semmiben, maximum a tápegység hal meg. És nem kell ilyen távlatokban gondolkozni, olcsón is van biztonságos tápegység, ilyenek pl a delta oem modellek vagy a Corsair Vengeance.
2016. okt. 19. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!