Intel Core i5-4460S processzor ki tudja hajtani ezt a videokártyát? Gtx 1060
Menni fog.
Az S verzió pedig az energia takarékos kiadás, kisebb órajellel asszem 65W-ra van visszafogva a fogyasztása, DE!
Ha kikapcsolod az IGP-t akkor annak a fogyasztása kiesik így a CPU turbó órajelei is megváltoznak.
Nekem a 3470s IGP-vel 3,1 GHz-it gyorsult csak 4 magon, míg IGP nélkül a 3,4-et vígan ráengedi.
Tehát ha IGP-t kikapcsolod ugyan ott leszel teljesítményben a CPU-val mintha az alap 4460 lenne a gépben.
Értem, csak hogy nekem Asus h87 pro alaplapom van nem tudom mi határozna be, van egy corsair h50 vízhűtés. Én erre a videkártyára gondoltam
Akkor bátran megvehetem ezt a videokártyát a proci mellé? mert i5 4460s azt is videokártyával együtt veszem, ami 45 ezer
A lényeg:
Ha megvan a gép a 4460s + GTX 1060 párossal akkor fogod magad és BIOS-ba lépsz be először és letiltotd a rákba az IGP-t, hogy tutira ne menjen.
Majd ezután csináld a telepítgetést meg ilyeneket, és a kikapcsolt IGP-vel ugyan ott leszel teljesítményben mint egy sima 4460 működő IGP-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!