FSP Hydro 500W tápegységhez jár tápkábel?
Figyelt kérdés
[link] ez lenne konkrétan. Sehol nem találok róla rendes unboxingot, vagy képet, ahol pontosan ez a táp van a tartozékaival, mindig csak a HydroX illetve G-t mutatják. Azért kritikus a dolog, mert nincs itthon nélkülözhető tápkebel, és nincs a városomban számítástechnikai volt, viszont holnap jön a gép amibe ezt a tápot rakattam, tehát ha használni akarom, akkor még ma be kell menjek Békéscsabára. A válaszokat előre is köszi!2016. okt. 18. 19:05
2/4 anonim válasza:
Igen, természetes, hogy a nem barebone oem tápegységekhez jár tápkábel.
3/4 anonim válasza:
Általában adnak hozzá, de ha PC-kkel foglalkozol, hogy lehet, hogy nincs tartalék kábeled?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:D Nem PC-kel foglalkozok. Unreal Enginehez készítek modelleket, csak most vettem egy külön gépet a munkához, ezt meg megtartom netezésre meg játékra. A másik kábelem meg a szünetmentes tápba megy, amit egyáltalán nem tudok nélkülözni. Amúgy találtam végül videót, amiben láttam, hogy van hozzá, tehát nem kellet átmennem Csabára. Mondjuk ott se biztos, hogy találtam volna még valamit nyitva:\
2016. okt. 18. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!