3 monitoros gaming setup tudnátok segiteni?
Sziasztok!
Abban kérném a segitségeteket, hogy most van egy samsung 27 colos 60 Hz monitorom és ehhez szeretnék még kettőt.
A három monitort pedig egy falra felszerelhető álvány tartaná de a videókártyémon csak 2 HDMI van (gtx 1070 strix) és én kettő dolgot találtam ki:
1.: veszek egy ugyanilyen monitort és ez a kettő lenne a két szélén és középre pedig egy hajlitott 27 colos 4K monitort ami DVI csatlakozóval csatlakozna.
2.: veszek még kettő ilyen monitort. De akkor hogyan tudom rákötni a gépre mind a hármat? (a monitoron csak HDMI csatlakozó van)
Válaszotokat előre köszönöm! :)
27 colos 4K-t 1db 1070-re?
És még mellé másik 2 db 27'-os monitort ami legalább FHD...
Hát az tudod mikor fog elindulni neked 1 db 1070-el...
Oda a minimum már 2db 1080.
Abban az esetben meg alig van értelme 3 monitornak, oda elég kettő is, ha csak egyet használsz játékra. De nyilván, ha 1-en játszol, a másik 2-n dolgozol, azt gond nélkül el kell bírnia a GTX 1070-nek. Én 2 db FHD monitort használok egy R9 290X-en, és meg se kottyan neki, ha néhány gépigényesebb játékot High/Ultra beállításokon futtatok az egyiken, meg mellette 10 másik programot a másikon.
Három FHD monitorral is nehézkesen boldogulna a GTX 1070, lehet, hogy már most nem minden játék menne magas beállításokkal. Nézd meg a GTX 1070 4K alatti teljesítményét - kevés rá. Ugyanígy 3 FHD-ra is kevés lenne, ha mindhármon játszanál. Az újonnan érkező játékok csak még jobban feladnák neki a leckét.
Egyébként léteznek HDMI elosztók, tehát a csatlakozás megoldása jelentené a legkisebb problémát. Sokkal zavaróbb, ha nem egyforma monitorokat raksz egymás mellé.
Mellesleg, DVI-HDMI átalakító is van. Nekem az egyik monitorom így csatlakozik. Ez a legolcsóbb megoldás.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!