Xbox 360-at van még értelme venni?
Figyelt kérdés
Játszanék heti szinten néhány órát, de nem szeretnék venni ezért PC-t, illetve tv-re kötve mindenképp egy konzol lenne a kényelmes.
PS4 / xbox one-t az árához képest nem tudnám kihasználni, ezért gondoltam egy használt xbox 360 slim-re.
Szerintetek megéri az a 35-40e Ft mai szemmel? Nem tudom, hogy milyen játékélményt nyújt, de gameplay-ekből azt látom hogy egy gyengébb PC szintjén van.
2016. okt. 15. 17:01
1/2 anonim válasza:
2 évvel ezelőtt dobolták ennyibe .. mai szemmel 20-25 lenne reális 2 karral meg egy tucat játékkal .
2/2 anonim válasza:
inkább használtan egy one-t tényleg jobban megéri emrt egy 360 az már nagyon nem nyújt olyan élményt(1 éve vette és nagyon megbántam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!