GTX 760 mire elég a mai játékoknál?
Figyelt kérdés
Tegnap vásároltam használtan egy MSI GTX 760 OC 2 GB karit, és érdekelne, hogy boldogul a mai játékokkal és milyen felbontáson:)2016. okt. 15. 08:35
1/8 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=dNuoFOL7Ob4 itt egy teszt rola
2/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül tud mindent fullhdban, de kompromisszumokkal mindenre elegendő.
3/8 anonim válasza:
Ha már megvetted, akkor próbáld ki, hogy mire elég. Mondhatunk mi bármit, ha nálad a hardveres és szoftveres környezet más eredményeket hoz.
4/8 A kérdező kommentje:
Witcher 3 1080p, hairworks off, növényzet láthatósági távolság medium, többi über, nagyon szépen fut.
Rise of the Tomb Raider 1080p high szépen megy. Ezzel a két játékkal próbáltam ki eddig.
2016. okt. 15. 09:45
5/8 anonim válasza:
megkérdezted, hogy a te meglévő kártyádon, a te meglévő rendszered mellett hogyan futnak a "mai játékok", úgy, hogy magad is kipróbálhattad volna
igazán elmés.
6/8 A kérdező kommentje:
kíváncsi voltam hányan írják hogy max 900pixelen teljesít a kártya :D mert vannak megmondóemberek itt
2016. okt. 15. 09:57
7/8 anonim válasza:
A megmondó ember én leszek...
Vagyis lettem volna ha azóta se találtad volna fel magad és töltöttél volna le pár játékot most 2015/2016 környékéről, hogy meglásd mit is bír...
Csak hogy tisztában legyél az erejével:
GTX 760 aztán hangyaszőrnyivel előrébb a GTX 960 és aztán az R9 280.
Így akkor már csak tudod, hogy mostanában milyen szintet képvisel.
8/8 A kérdező kommentje:
az mar a kerdes kiirasa elott megtortent, igazabol Kozveszelyes Kontart vartam :DdD
2016. okt. 15. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!