Össze lehetne ezt a gépet rakni?
Sziasztok!
Ezt a gépet így össze lehetne rakni?
Nem tudom hogy pl a tápegységnek van e olyan csatlakozója amit a videokártya kér még azt sem tudom hogy így el férne e minden.
Az egyetlen dolog amin változtatok tutira az a ház majd a piros feketét akarom csak most nem volt.
És lehet hogy Msi gtx 1070 gaming x lesz de arra nem biztos hogy lesz elég pénzem.
Van (bőven)tápcsati a vga-hoz. Ezeknek már szinte fogyasztása sincs. Írja, csak oda kellene nézni.. A táp is túlzás. Vegyél 600-asat.. :D
Ebben a kategóriában nem nagyon kell aggódni ilyenek miatt..
De akinek van rá pénze, tudni szokja..
Hajrá! Egészséggel nyüstöljed!
:D
#1 ? milyen 600 ast? igaz valtoztathatot azota
i7 ala tul fapados az alaplap
ssd ala tul fapados az alaplap
maga az ssd tul fapados egy ilyen rendszerhez foleg ha 1070 ben is gondolkodsz de ha szukos a keret akkor hogyan?
procihuto enyire draga minek?
i7 re nem art egy jobb de boven eleg be quiet bol 10ezerkoruli is
ennek a hutonek K proci es Z lap melet lenne ertelme de lighzos tuninghoz meg oda is tulzas
Szia azóta már szét néztem és rá jöttem hogy az a hűtés tényleg nem kell inkább egy Be Quiet Shadow Rock Slim BK010
Veszek majd bele.
Az alaplappal nem tudom mi legyen esetleg tudnál ajánlani valamit? Ez lenne az első saját készítésű gépem szóval kell a segítség bőven :)
A keret nagyon max ilyen 400.000 de jobb lenne ha ki jönne pl 340~360 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!