Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Össze lehetne ezt a gépet rakni?

Össze lehetne ezt a gépet rakni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ezt a gépet így össze lehetne rakni?

[link]

Nem tudom hogy pl a tápegységnek van e olyan csatlakozója amit a videokártya kér még azt sem tudom hogy így el férne e minden.

Az egyetlen dolog amin változtatok tutira az a ház majd a piros feketét akarom csak most nem volt.

És lehet hogy Msi gtx 1070 gaming x lesz de arra nem biztos hogy lesz elég pénzem.

2016. okt. 15. 00:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Van (bőven)tápcsati a vga-hoz. Ezeknek már szinte fogyasztása sincs. Írja, csak oda kellene nézni.. A táp is túlzás. Vegyél 600-asat.. :D

Ebben a kategóriában nem nagyon kell aggódni ilyenek miatt..

De akinek van rá pénze, tudni szokja..

Hajrá! Egészséggel nyüstöljed!

:D

2016. okt. 15. 01:02
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#1 ? milyen 600 ast? igaz valtoztathatot azota

i7 ala tul fapados az alaplap

ssd ala tul fapados az alaplap

maga az ssd tul fapados egy ilyen rendszerhez foleg ha 1070 ben is gondolkodsz de ha szukos a keret akkor hogyan?

procihuto enyire draga minek?

i7 re nem art egy jobb de boven eleg be quiet bol 10ezerkoruli is

ennek a hutonek K proci es Z lap melet lenne ertelme de lighzos tuninghoz meg oda is tulzas

2016. okt. 15. 05:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Szia azóta már szét néztem és rá jöttem hogy az a hűtés tényleg nem kell inkább egy Be Quiet Shadow Rock Slim BK010

Veszek majd bele.

Az alaplappal nem tudom mi legyen esetleg tudnál ajánlani valamit? Ez lenne az első saját készítésű gépem szóval kell a segítség bőven :)

A keret nagyon max ilyen 400.000 de jobb lenne ha ki jönne pl 340~360 között.

2016. okt. 15. 15:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Esetleg valami ilyesmi? Elég jónak néz ki de fogalmam sincs hogy jó e
2016. okt. 15. 16:25
 5/6 A kérdező kommentje:
MSI B150 GAMING M3
2016. okt. 15. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem korrekt gép, kérdés, hogy mire kell. Hosszútávon jobb az i7, de rövid távra gamer gépnek inkább i5 gtx 1070-el. De ÉN is így raknám össze (1060 és i7 ha nincs keret 1070-re). A hűtőt túlzásnak érzem tekintve, hogy nem k-s prociról és zs lapról van szó. A táp jó lesz, pár ezret tudsz rajta spórolni de szerintem felesleges egy ilyen gépnél pár ezer forintot sajnálni +100 wattért, a minősége jó lesz így is, igaz egy Corsair vengeance jobb választás lehet, de nehezebb is beszerezni. A lapból pedig én is az MSI-t venném. A házakhoz semmit se értek, de szerintem nem nagyon tudsz vele mellé nyúlni ;)
2016. okt. 16. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!