Milyen SSD-t vegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Asrock iib85-14h-s alaplapom van, a windowst illetve pár programot telepítenék rá, nem vagyok jártas a témában de a gép leginkább játékra van használva. Válaszaitokat előre is köszönöm!2016. okt. 14. 20:33
1/7 anonim válasza:
iib85-h14 alaplapról még nem hallottam asrocktól, b85-ös elnevezésű lapjuk van (mivel ez a chipset megnevezés), 14h-ról a noctua nh-14 juteszembe max :D
Ha sima B85-ös lapod van akkor Adata Premier 120gb, kingston hyperx fury 120gb, drágábban samsung evo 850 120gb, stb.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen B85 akart lenni utólag nézem hogy mit sikerült kijelölnöm és mit sikerült beillesztenem :) köszönöm a választ
2016. okt. 14. 20:53
3/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok sokat spórolni a dolgon, a legjobbat akarom a gépemnek, persze a pénztárcámnak is, szóval megéri költeni a drágábbra vagy átlagos felhasználásra elég az olcsóbb?
2016. okt. 14. 20:55
4/7 Közveszélyes Kontár válasza:
egy B85 on nincs semmi extra amiert komolyabb ssd erdemes lenne
mivel nagyobb a tarolokapacitasuk es kicsit gyorsabbak is ezert duplazd meg
vagyis 240 GB korulieket nez azokbol amiket ajanlottak
de nincs ertelme egy igazan premiumot venni foleg mert azok sokkal dragabbak
5/7 Közveszélyes Kontár válasza:
halandonak ettol nem hiszem hogy jobb kellene (altalanos felhasznalasra)
titokban megsugom hogy istennek sem
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) emiatt szeretem ezt az oldalt
2016. okt. 14. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!