Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért történhet a kékhalál...

Miért történhet a kékhalál játék játszása közben?

Figyelt kérdés
Bármilyen játékot ha elindítok és játszok vele egy keveset megjelenik pár fekete vonal a képernyő alján, villog párat és kékhalált kapok.Utána újraindul a gép és semmi baja.A kékhalálnál azt írja, hogy "Replace the display driver", de nem tudom milyen fajta drivert keressek.Windows újra rakás megoldja a problémát?

2016. okt. 14. 16:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Gyíkos a videókártyád. A grafikus kártya driverét rakd újra, esetleg frissítsd.

Ha ezek se használnak, ott hardverhiba lesz. Vidd szervizbe.

2016. okt. 14. 16:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Milyen kártya, milyen op rendszer?
2016. okt. 14. 17:10
 3/14 A kérdező kommentje:
A grafikus kártya drivert 1 hete frissítettem.Win7-es operációs rendszerem van és egy nvidia geforce 9600gt, elég régi, de eddig még nem volt vele baj.
2016. okt. 14. 17:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Szedd ki a kártyát, aztán szedj le mindent ami Nvidia. Ha van rá lehetőség, akkor Revo Uninstaller-el és pucoltasd ki a registryből is vele. Indítsd el a "regedit prancsot és keress rá mindenre ami "Nvidia", töröld ki őket. Aztán restart és telepítsd fel a 341.98 drivert tisztán.
2016. okt. 14. 18:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Viszont, még mindig nyitva marad egy lehetőség, a tápegységed. De mivel ez pont a frissítés után jelentkezett, nem tartom valószínűnek.
2016. okt. 14. 18:25
 6/14 anonim ***** válasza:

Sajnos hardver hiba esetén a szerviz nem sokat segít. Max cserélnek, nem javítanak. Azt meg hogy mi hibás, 3 pontos IQ felett már otthon is ki lehet sakkozni.

2016. okt. 14. 18:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Megpróbálom azokat amiket írtatok.Pontosan úgy történt, hogy egyik napról a másikra kezdett crashelni.Kedden kezdődött miközben egy olyan játékot futtattam amit elég gyatrán visz a gépem és csak teljesen lefagyott, de csak a játék.Utána probléma mentesen ment ugyan az a játék, csak kicsit állítgattam a beállításokon.Tegnap viszont már ahogy elindítottam és játszottam vele egy 5 percet és kaptam is a kékhalált.Megpróbáltam másik játékot kb 15 percet játszottam vele kékhalál megint.Tegnap teljesen kitakarítottam a gépet, mert azt gondoltam, hogy az okozza.Ma viszont az elsőre említett játékot el se tudom indítani a másodikon 5 percet tudok játszani utána kékhalál.Még megpróbálom az ötleteiteket és ha nem megy akkor viszem szervízbe.Esetleg ha hardverhiba akkor azt valahogy észre tudom venni?
2016. okt. 14. 18:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Ahhoz be kéne tenni egy másik gépbe a kártyát, olyanba amiről tudod hogy hibátlan. Csak van valami haver. Ha kell skypen szívesen segítek.
2016. okt. 14. 18:51
 9/14 A kérdező kommentje:
A videókártyával nincsen probléma.Át volt cserélve egy másik gépből a kettő és ugyan az volt.Ahogy elindítottam az első játékot pár perc múlva kékhalál.Mi mással lehet probléma?
2016. okt. 14. 20:20
 10/14 anonim ***** válasza:
A memóriát is nézd meg akkor, nekem is az csinált legutóbb kékhalálokat, még DOS-os játék során is. Kiderült hogy rögtön az első modul hibás volt. Ki is vágtam mint macskát szarni, azóta megy minden :)
2016. okt. 14. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!