Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ugyan azzal a hardwerrel,...

Ugyan azzal a hardwerrel, melyik op rendszeren futnak jobban a játékok (nem csak a mostaniak) Windows 7/8/8.1/10?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm! :)

2016. okt. 14. 16:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nálam 7 után érezhető ugrás volt 10 re váltáskor. 8 at egyáltalán nem próbáltam.
 2/13 anonim ***** válasza:
Windows 10-ben van dx12 támogatás és körülbelül ez a legnagyobb különbség.
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :) És a régebbi videokártyák is támogatják a dx12-őt, vagy csak az újabb kártyák?
2016. okt. 14. 16:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez attól függ milyen régi és milyen kártya.
2016. okt. 14. 16:48
 5/13 anonim ***** válasza:

A GTX 960 is támogatta már. A Tomb Raider pl semmi különbséget nem mutatott DX12 alatt. Egyenlőre a DX12 semmire nem jó. Majd ha alapból úgy kezdenek fejleszteni.

Nálam gond volt az Nvidia driverrel és a Sound Blaster-el is. Windows 10 alatt. Sokaknak hibátlanul működik a Win 10 de sokan panaszkodnak is. Ki kell próbálni, akár egy dual op rendszert is fel lehet nyomni. Én azt csináltam.

2016. okt. 14. 16:59
 6/13 Hominida ***** válasza:
#1, engem komolyan érdekel: milyen nagyságrendű volt a javulás, és milyen használati módokban?
2016. okt. 14. 17:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Battlefield(4, hardline), és gta 5 öt próbáltam csak a váltáskor, nem futott rosszul egyik sem előtte, de w10 alatt sokkal simábbnak éreztem őket. Nem méregettem, de szinte teljesen megszűntek a megakadások, főleg gta alatt - w7 alatt valamiért ha 56% ot elérte a memóriahasználat brutálisan beszaggatott a gta(minden esetben, és csak a gta5), w10 alatt ez teljesen megszűnt. Persze az is lehet, hogy csak véletlen egybeesés.

2016. okt. 14. 18:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Pont ez a gondom a Win 10-el, hogy erősen gépfüggő hogy jó vagy sem. Mennyi memóriád van? Azért kérdezem, mert nekem 16GB+ és simán felmegy, illetve felugrál, 9-10GB közé a használat. Ha a rendszer úgy gondolja hogy neki talán szüksége lehet a maradékodra, akkor simán elveszi a játéktól. :) Ha marad elég tartalékod, ez nem gond. Viszont vannak gépek, konfigurációk, amik Win 10 alatt jobbak. Ez tény. Elvileg a Win 10 memóriakezelése jobb kell hogy legyen. Nálam pont nem jobb. Ráadásul a játékok alatt a színnek szét estek, nagyon csúnyán. De mindegyik alatt ám! Főleg a 372.xx driverekkel volt gondom. Azóta még nem próbáltam újra.
2016. okt. 14. 19:06
 9/13 anonim ***** válasza:
És hozzá teszem, hogy egy 3 éves Asus laptophoz, nincs semmi driver Win 10 alá. Se audio, se VGA, se LAN, semmi! Azért ez gáz, nem?
2016. okt. 14. 19:11
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: A win7-es driverek tökéletesen futnak win 10 alatt! Köszönöm a válaszokat! :)
2016. okt. 14. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!