Melyik a jobb? GT 740 2 GB vagy GTX 460 1 GB esetleg GT 730 4 GB?
mert talán nem elég ezeknek a kártyáknak ez a táp vagy mi?..
i3 550, azt ne mondd az is cserés
A videoram mérete továbbra is a legutolsó szempont a videokártyáknál. Értem én, hülye ember is meg tudja jegyezni hogy 4 nagyobb mint 2, akkor a 4gb-os biztosan jobb. De ha a VRAM számít, akkor egy rx 480 vagy gtx 970 miért kerül ötször többe mint a gt 730? Hiszen ugyan úgy 4gb vram van mindkettőben.
Sokkal fontosabb a felépítés(architektúra), az anyagok minősége és megbízhatósága, a hűtés, az órajel (alap és túrbó), az órajel további húzása (ha valaki ilyenre gerjed), a memória sávszélessége. Ez mind a VRAM mérete előtt áll. Ehhez viszont már érteni is kéne hozzá. Nem hiába nem szoktak nyers adatokkal bombázni, hogy ebben ennyi ilyen van abban meg annyi. Nézzél összehasonlításokat, mert az mutatja meg, ha csak a vga változik, mekkora különbségek vannak.
https://www.youtube.com/watch?v=Jh8mYK4jozA
a sima mezei gtx 750 (nem is a Ti-s verzió) már lenyomja a gt 730-at, mert az irodai kártya, NEM való játékra (a maiakra semmiképp, régebbihez meg már egy processzor IGP-je elég kb).
De ha ennyire ragaszkodsz hozzá, vedd meg a gt730-at, rakd be, aztán essél pofára hogy azzal a kis darab fémmel nem tudsz normálisan játszani, csak ne ide gyere sírni, mert nem egy ember megmondta neked, hogy nem lesz jó.
"Szart sem értesz hozzá, jössz a szar szövegeddel" EZ inkább rá áll. Aki szerint a HKC 550W jó táp és ilyeneket beír, annak kár válaszolni... Köszöntem a lehetőséget!
Azért egy kérdés motoszkál bennem: Ha valaki ennyire okos akkor miért minket kérdez?
Tanulságos, főleg a történet vége...:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__8..
kedves kérdező higgy a válaszolóknak igazuk van.
gt 730 egy hulladék kártya.
Kérdező mi sz*rért kérdezed meg ha úgy is GT730 4GB-t veszel?
Vedd meg nyugodtan,összefosod majd magad a rengeteg FPS-ben és ez mind 4K-ban...
A táp egy sz*r,ajtótámasztónak,begyújtani jó lesz vele,leégetni a házat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!