Létezik olyan hangkártya, amin csak egy analóg sztereo kimenet van, és az ára 15000 Ft alatt van?
miert baj ha mas kimenet is van rajta?
tonkrement az alaplapi?
mert szerintem legolcsobb hangkartyak talan 5ezer alatz is vannak
netes boltokat nezted mar?
mert ha mindenkepp fontos hogy csak egyetlen dugasz legyen rajta az nem biztos hogy sikerul talani
de vannak usb s hangkartyak is azokon pedig altalaban 1 bemenet van
nem tudok rendesen keresni mobilon sajnos
erdekes hogy usb sek is amiket lattam 2 portosak vagyis mic port is van rajtuk
regen ugyemlekszem 1 portost is lattam
Most már csak az a kérdés, hogy milyen gépbe kell. Mert ugye nem minden gépben (alaplapon) vannak ugyanolyan aljzatok. Vagy esetleg valamilyen külső USB hangkártya jöhet szóba, az szinte mindenfajta géphez jó.
Olyat pedig, aminek csak egy kimenete van nem fogsz találni, mert még a legegyszerűbb is minimum tartalmaz egy mikrofon bemenetet is. A beszerelhetők pedig egy vonal be, vonal ki és mikrofon be csatlakozóval vannak kialakítva minimum.
De válassz, itt van egy csomó ajánlat:
mivel mar eleg reg egybeszerkesztettek a mic et is a stereo val igy nem lenne lehetetlen hogy egyportost keszitsenek, csak ezekszerint nem akarnak
vagy ezek digitalisak?
melesleg ha usb n csatlakozik a nagkartya akkor digitalis az is meg ha analogga is alakitja
igaz szamitastehinkaban minden digitalis ez jogos
de akkor milyen "virtualis" analog is lenne az elvaras?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!