Ez a hdmi kábel megfelelne?
Figyelt kérdés
Szóval röviden tömören. Tv egyi kszobában. Gép a másikban. Nem akarom a gépet hurcolászni. Hdmi kábelt keresek olcsón kb 10m-eset. Ha esetleg számít a vidikari egy R9 390.
Ez a leg olcsóbb amit találtam:
Ez megfelelne a célnak?
2016. okt. 11. 16:43
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Személy szerint. Kipróbáltam már nagyon drága és nagyon olcsó hdmi kábelt. De csak 1m-en. Szó szerint nem láttam különbséget a kettő között... Persze nem vagyok valami nagy hozzáértő vagy vmi...
Gondoltam lehet 10m-en más a helyzet. Ezért megkérdezem.
2016. okt. 11. 17:14
3/7 anonim válasza:
nincs eltérés a 20.000ftos és 2000ft-os hdmi között hidd el
4/7 anonim válasza:
10 méter nem távolság neki. Más miatt fontos hogy 1.4 vagy 2.0.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom akkor 1.4-en talán 1080p@60fps a max? Mármint 60fps-en a max a 1080p? és 2k-4k 30fps? Vagy nem tudom. :D:D Google majd segít :D
2016. okt. 12. 06:11
6/7 anonim válasza:
Majdnem jó. :) Az 1.4 is tudja a 4K-t csak alacsonyabb képfrissítéssel. a 2.0 már 60 fps. Az 1.4 csak 24 fps 4K-n. Meg még pár "apróság".
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!