Intel i5 4570 kitud hajtani egy GTX 1070-et?
Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 16:21
1/6 anonim válasza:
Nem sok közük van egymáshoz, inkább úgy mondom, hogy a monitorod nem lesz képes 'kihajtani'.
2/6 anonim válasza:
Nincs olyan hogy kihajtani!
A felbontáshoz veszed a VGA-t és a CPU-t is.
1070 1440P-re de inkább 2K-ra való,az I5-4570 meg bőven bírja.
3/6 anonim válasza:
Ki találta ki ezt a kihajtás-baromságot? Szívesen megkeresném egy péklapáttal...
5/6 A kérdező kommentje:
Nehogy CPU limit legyen, azaz a proci gyenge a karihoz.
2016. okt. 11. 17:22
6/6 anonim válasza:
#5: Hidd el, tudjuk, hogy miről van szó. De ez a kihajtás-bottleneck dolog mérhetetlenül túl van lihegve. Már linkeltem párszor, hogy az én i5 3470-es processzorommal szinte ugyanolyan (max. 5-10%-al alacsonyabb) FPS értékeket tudtam elérni, mint a Prohadver GTX 1080 tesztjében egy i7 5960X processzorral. Az utóbbi hétszer annyiba kerül, mint az én CPU-m.
De a magyar fórumokon úgy beszélnek a "kihajtásról", mintha egy gyengébb processzor a Commodore 64 szintjére rontaná le az amúgy jó kártyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!