Mitől lehet kékhalál egy Toshiba Satellite L750D-15E laptopon?
ATI driverrel lesz a baj, biztos, hogy a jó drivert szeded le?
Ezzel le kéne darálni a mostani drivert:
Majd kezdeni elölről az egészet.
Legörgetsz a manuális kiválasztáshoz, majd kiválasztod a dolgokat.
Step 1. Notebook Graphics
Step 2. Radeon HD Series (gondolom az van benne)
Step 3. Kiválasztod melyik VGA típus van, gondolom neked 6-os lesz. Radeon HD 6xxxM az opciók között.
Step 4. Kiválasztod, hogy Windows 7 - 64 bit.
Aztán Display results, és letöltöd a Catalyst Software Suite-ot, 7/29/2015-ös dátummal.
Ennek elvben jónak kell lennie, hogy szépen letörlöd a mostani drivert azzal a programmal, amit linkeltem, majd szépen leszeded a neked megfelelő drivert. Telepítésnél sem kell minden hülyeséget feltenni, amikor megkérdezi miket akarsz felrakni. Custom installt válassz, és ott ki tudod választani mi kell. HDMI Audio meg ilyenek nem kellenek. Maximum a catalyst control center, de az sem fontos, ha nem játszol.
Ha ezek után is kékhalál van, akkor lehet nem tetszik ez a driver a gépednek. Nincsen meg a telepítő lemez? Mert azon általában rajta van egy driver a dedikált kártyához is. Annak bőven elégnek kell lennie, mert a vadiúj játékokkal úgysem fogsz játszani azon a gépen, ha netán ilyen kedved támadna.
Sok sikert!
Ezt a hármat próbáltam és ugyan az az eredmény. Nem tudom linkelni, mert az URL nem változik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!